20 april, 2024

Nyhet: Fairtrade kroppsvård från Kicks

IMG_20160714_102324

Kicks fortsätter lansera nyheter och skicka ut dem för påseende. Två olika paket har jag fått hem, det ena med Ready, Set, Glow! och det andra med en annan kroppsvårdsserie med doft av lemongrass bla.

IMG_20160721_153346Det första paketet kom i en stor lyxig necessär i guldigt fejkskinn! Innehållet var också i guld, som då alltså förutom kroppsserien Ready, set, glow! innehöll kroppstatueringar och ansiktsstenar. Jag har ännu inte hunnit testa så mycket av innehållet, men handkrämen är riktigt trevlig. Även chevronlinjerna på handleden kommer från paketet.

(Haha, såg nu en dag senare att jag håller i en mask och inte handkrämen som jag siktade på! Rutinerat!)

IMG_20160721_145724Läppskrubb verkar också vara i trendande, ni minns att Lipgloss Bitch lanserat sin egen fantastiska skrubb. Denna från Kicks är lite för skarp i sin bubbelgumsdoft. Den har jag ännu inte testat dock, kommer en test med jämförelse senare.

 

Här är info om nya kroppsserien Ready, Set, Glow!

De sex produkterna i Ready, Set, Glow Body innehåller aktiva ingredienser med naturligt ursprung och dokumenterad effekt. PHA, polyhydroxy acid, är en effektiv men mild syra, som finns i olika styrkor i hela serien. Dessutom är PHA fuktbevarande och verkar liksom C-vitamin som en antioxidant. Hela serien doftar diskret av solvarm apelsin. Precis som ansiktsserien är Ready, Set, Glow! Body Fairtrade-märkt. Och med mesta möjliga lyster

  • EXFOLIATING SHOWER GEL En härligt fräsch och rikligt löddrande showergel med PHA-syra för en lätt exfolierande effekt. Innehåller även C-vitamin, en fruktcocktail av extrakt från blåbär, apelsin, citron och sockerrör samt honung.
    300 ml, 99 KR
     
  • DOUBLE SCRUB En dubbelverkande kroppsskrubb som peelar huden med hjälp av både PHA-syra och exfolierar med hjälp av finkornigt bambu- och riskross. Lyxig och lätt löddrande med C-vitamin och vår egen fruktcocktail.
    200 ml, 149 KR
     
  • BODY LOTION En mjuk och skön lotion för hela kroppen som verkar fuktighetsbevarande och mjukgörande. Innehåller sheasmör, olivolja och även lysterfrämjande C-vitamin och PHA-syra.
    300 ml, 129 KR
     
  • BRONZING LOTION Ger huden en naturligt solbrun ton med lätt lyster i. Används över hela kroppen och tvättas enkelt bort. Innehåller sheasmör, olivolja, C-vitamin och PHA-syra som här har en fuktighetsbevarande effekt på huden.
    200 ml, 129 KR
     
  • GORGEOUS LEGS En utjämnande, svagt färgad créme som ger benen snyggt skimmer och fin lyster. Använd den direkt på benen eller ovanpå Bronzing lotion. Fungerar även utmärkt till armar och dekolle-tage. Är samtidigt vårdande och innehåller både PHA-syra och C-vitamin.
    150 ml, 129 KR
     
  • HAND CREAM En mjuk och skön handcråme som återfuktar och absorberas snabbt. Innehåller olivolja och C-vitamin samt en fruktcocktail med extrakt från blåbär, apelsin, citron och sockerrör.
    60 ml, 49 KR