Ytterligare ett av de Ciatélack jag fick i förväg för att kunna swatcha en del av dem och använda i broschyren då Nailmail just nu har Ciaté som månadens märke. Detta är mörkt grönblå – teal – Superficial. Superficial ingår i Edgypaketet!

Jag lackade med detta i går kväll, i dåligt ljus och dålig arbetsställning och uppenbarligen med ett topplack som också gett upp för gott. Ni får verkligen ursäkta mig för dessa bilder, det är inte snyggt med alla bubblor på långfingret. Jag ska se om jag ska lacka om helt idag eller använda flakes  för att rädda den.

Nå, förutom bubblorna är det en riktigt fin färg! Härlig tealnyans som jag verkligen gillar och det var lätt och flödigt att lacka med. Kanske inte riktigt rätt för årstiden, men nåja…

Vad tycker du om detta inlägg?

  • Älskar det! (1)
  • Bra! (0)
  • Helt ok! (0)
  • Ingen åsikt (0)
  1. Det var riktigt tjusigt. Gillar verkligen färgen på det. Jag är spänd på de lacken jag har beställt, speciellt de från sommarkollektionen. Iiiiih.

  2. Jag köpte Superficial för några år sedan och den är okej. Jag är inte så förtjust i att det så snabbt ser matt ut men annars en trevlig färg.

Comments are closed.