Idag blev det en rätt somrig mejk, även om jag faktiskt började med en svart sotning!

Grund, UDPP och Dignity, hoppas det kommer hålla hela dagen. Dignity upp till ögonbrynet. Därefter den mattsvarta Black från Face i den yttre ögonvrån upp lite i globlinjen. Därefter den gräsgröna skuggan från Too Faced-paletten Steel Magnolias, samma som jag lottade ut i höstas. Den gröna i inre ögonvrån och ut på det svarta en aning. Därefter tog jag faktiskt en babykabuki-borse och duttade lila shadow-dust från H&M över hela resterande del av ögonlocket, upp till brynet. Blev en riktigt fin effekt faktiskt! Inte så starkt, men ändock – och det syns bättre irl än på bilderna tyvärr. Svart eyeliner från H&M som avslutning, gillar att det blir så skarp kontrast.

  1. Jag måste bara säga att som Norrköpings-bo längtar jag tills du öppnar din butik! Hihi…så spännande det ska bli!!! Jag kommer bli stammis.

  2. Tack alla ! Måste säga att jag är riktigt nöjd själv, plus att det faktiskt höll otroligt bra med UDPP och Dignity tillsammans! Bara man tar ett rikigt tunt lager.
    Carolina: Hehe, det tror jag med att du kommer bli! Många av de märken som du gillar mest kommer finnas där! :D

  3. Carolina: Ehm, kanske inte just dom märkena… Men, andra som du har gillat. Hoppas jag. Ehm.

  4. Akrogirl: Men nu är jag ju hur nyfiken som helst!!! Jag gillar massor av märken så jag kan ju helt omöjligt gissa…Hur långt bort i tiden är det? :0)

  5. Carolina: det beror på när det kommer en ledig butiksyta, förhoppningsvis till hösten. Jag ska till ALMI imorgon iaf.

Comments are closed.