19 april, 2024
Okategoriserade

Mer NT…

Förresten, jag var inte bara med i Paus idag, jag var med i chefredaktörens kolumn också! Jag är med i NTs läsarpanel och härdomdagen frågade de vad vi tyckte om deras bevakning av svininfluensan. Jag tillhör den klick människor som inte tänker vaccinera mig och inte heller tycker att hysterin är befogad. Och det skrev jag i panelen och det blev citerat! Kolla bilden bara, sista meningen före styckebrytningen!

Nt

4 tankar på “Mer NT…

  1. Jag tänkte inte heller vaccinera mig, tycker precis som du att det blivit förstorat, och dessutom är väl inte vaccinet fullt utvecklat än? Känns lite osäkert.
    Men nu när jag ska börja jobba och åka tåg vareviga dag och träffa massa människor så känns det ändå som en rätt bra idé, och speciellt när jag träffar bebisarna. Kan jag skydda mig mot EN sjukdom så är ju det bra iaf. Fast jag hade mycket hellre vaccinerat mig mot vanlig flunsa eller förkylning.

  2. Ja, folk SLÅSS ju i princip bara för att komma in och få sin spruta! Jag var väldigt fundersam om jag skulle vaccinera mig eller inte, men sen gjorde jag det bara för att glädja mina närstående. Så om jag nu skulle få några trista men av detta, då-kära familjemedlemmar-vet jag var ni bor ;)

  3. Hade inte heller tänkt vaccinera mej först, men gjorde det iaf. Mest för att jag har släkt och vänner med små bebisar och även större barn i riskgrupp som inte kan ta vaccinet själva pga äggallergi. Sen kan det väl vara bra att inte bli liggande i influensa, hinner helt enkelt inte vara sjuk nu!

Kommentarer är stängda.