enchantedpolish-kids-1

Välkommen till veckans Gröna Onsdag, den första i augusti 2015! Herregud, jag orkar inte med denna tidsflykt! Inte varit mycket till uteliv för mig i år, har föredragit att stanna inne istället för att utsätta Mika för värmeslag. Aja, augusti och september är ju också fina månader! Är du med idag? Lägg till dig nedan i inLinkz!

image

Idag tänkte jag visa er ett lack som ni kanske tycker är helt fel. På era skärmar – och på min – är detta lack nämligen inte ett dugg grönt. Men på mina naglar syns det tydligt gröna skiftningar i det lila och blå. Helt omöjligt att fånga dock, tror dessutom att mitt 50 mm objektiv har tappat sin fokus. Trist, har inte råd med ett nytt nu även om de inte är så dyra.

Iaf – detta är Enchanted Polish – Kids, ett lack jag fick av Malin för något år sedan! Först nu fick det komma fram ur samlingen, på tiden! Riktigt vackert och det flashar i grönt alltså.

Tre lager, torkade lite långsamt och skynklade sig lite tyvärr. Men annars ett väldigt bra lack om en ser till lackegenskaper och formula.

Vad tycker du om detta?

enchantedpolish-kids-2enchantedpolish-kids-3enchantedpolish-kids-4enchantedpolish-kids-5enchantedpolish-kids-6


 1. Jag tycker man ser den gröna flashen på dina bilder. Jättefint lack! Det är härligt med de som ständigt växlar, man tappar inte intresset när man bär dem.

  • Vilken tur, kände mig som en fuskare! Jag älskar multichroma lack, de är så härliga. Dessutom med en holoeffekt!

   Kul att du var med idag! =)

 2. Jag ser grönt! :) Och lacket är ju hur fint som helst. Jag äger fortf inget Enchanted men har inte hängt med i släpp osv. Jaja. Jag är med och visar budgetlack med perfekta egenskaper.

  • Yay, visst är det fint? Har inte heller hängt med utan köpt mina i andra hand. Kul att du var med! =)

 3. så vackert! ser lite grönturkost iaf :D själv har jag testar waterfall för första gången. inte direkt perfekt men helt ok.
  nej den här sommaren har inte varit super, har ju varit konstigt väder med antingen föööör varmt eller kallt. hänt endel tråkigheter också… men ni har ju en liten Mika och katterna, ni är så fina på alla bilder hela familjen.

  • Övning ger färdighet! Kul att du var med och visade iaf! =) Trist med tråkigheter men så är ju livet.

 4. Det är jättefint även om jag får gissa mej till det gröna, nä lite syns det allt. Jag blev inte klar med min dator och fick inte till några bilder. Men återkommer om nån vecka.

Comments are closed.