28 november, 2023

Sotos brev till Poppy, del 9

image

Hej Poppy!

Hur har du det? Tack för ditt brev! Vi tar de lugnt här hemma, min mamma och pappa gör inte många knop just nu. För att inte tala om den där hårlösa bebisen de tagit hem. Han ligger mest och sover men ibland skriker han så öronen vibrerar. Lite skrämmande.

Annars har jag haft det bra senaste veckorna. Ibland hör jag hur mamma pratar på natten och då kommer jag och håller henne sällskap när hon pysslar med bebisen. Hon verkar uppskatta när jag kommer smygande, hon blinkar mot mig och kliar mig under hakan. Häromnatten blev jag så rädd! Jag sov ovanpå en hylla bredvid sängen och ramlade ner när jag vände på mig. Mamma lyfte direkt upp mig och så fick hon klappa mig resten av natten. Usch det var otäckt.

Förresten! I september ses vi igen! Jag vet inte vad jag tycker riktigt än eftersom det innebär att jag måste bada… iofs badade ju bebisen häromdagen och det gick ju bra. Kanske ska se om det är otäckt fortfarande eller inte.

Nej nu ska jag fortsätta ligga raklång i soffan! Jag håller på att ta makten här hemma just nu så är lite trött. Och du – grattis i efterskott på sjumånadersdagen! Jag fyller 8 på onsdag!

Hejdå! <3 imageimage
imageimage
image