ozotic-503-1

Onsdag! Veckans bästa dag och jag firar den tillsammans med er! Varmt välkomna till veckans Gröna Onsdag! Idag är vi återigen i Stockholm, förhoppningsvis håller kroppen så jag orkar fixa en deltagarlista ikväll. Lägg till din länk via inLinkz före kl 21. Jag upptäcker ibland någon dag senare att någon är med men inte lagt till sin länk. Så tråkigt när jag missar ett bidrag…

Idag vill jag visa er ett lack som legat oförskämt länge i min låda, Ozotic – 503. Det här lacket är väldigt skirt, jag har därför lagt det ovanpå Depend – 441 som är ett ganska ljust grönt lack. Ozotic å andra sidan är en riktigt härlig grön nyans med skimmer i koppar – hur läckert?! Möjligen hade det sett annorlunda med en svart bas, får testa det vid tillfälle. Men jag tycker även detta är mycket vackert. Skimret är ju mest tydligt, men det finns också en viss duochrom holoeffekt i det som mest syns i flaskan. Och fy, jag måste klippa ner naglarna, gillar inte när de blir så här långa.

Här är det alltså två lager Depend och därefter tre lager Ozotic. Kan tänka mig att det hade behövts 5-6 lager utan underkläder! Torkade hyfsat snabbt trots allt och formulan är riktigt bra.

Älsk på detta alltså! Vad tycker du? Om du bortser från skirheten?

ozotic-503-2ozotic-503-3ozotic-503-4ozotic-503-5ozotic-503-6

 —♥—

[inlinkz_linkup id=525344 mode=1]

    • Eller hur, älskar guld/kopparskimmer.
      Hehe, så kan det vara ibland! Kul att du var med iaf! =)

  1. Yay, idag är jag med. Jag har varit så dålig på att lägga till mig ibland så jag ska bli bättre på det. :) Ditt lack älskar jag. Så min kopp te.

    • Bra där! Så tråkigt när jag missat dina fina manikyrer… Kul att du är med oavsett! =)

Comments are closed.