23 februari, 2024

Holofredag: Layla – 10 Emerald Divine

 

Så var det holofredag igen! Så passande att jag igår fick hem 7 av Laylas nya hololack? O-M-G säger jag bara! Tänker inte spoila dem, men jag har hållit mig till de blå-gröna-lila-svarta nyanserna…

Det här är alltså gröna Emerald Divine, nr 10. Jag lackade sent igår kväll som en del av er på Instagram säkert såg och redan i lampljus var det tydligt att detta är en extrem skönhet! Vissa hololack är bara fina i starkt solljus, men denna funkar även i lampljus. Det är nästan löjligt vackert om du frågar mig… Imorse var det lite mulet, men jag satt i köket och såg att det kom in sol, då var det bara att galoppera genom lägenheten och se till att fota snabbt som sjutton!

Desssutom har det riktigt bra lackningsegenskaper, penseln är lagom bred och formulan lagom rinnig för att det ska vara lätt att få bra täckning och snygga kanter. Jag har använt NfuOhs Aqua Base under, men jag tvivlar på att det hade blivit drag i lacket ändå. Sedan måste jag verkligen rekommendera A-England topcoat The Shield! Satan så snabbt det torkar utan krympning!

Nu, bildspam som räcker och blir över!

ÄLSK!

16 tankar på “Holofredag: Layla – 10 Emerald Divine

 1. Det är ett helt underbart lack och det gör sig himla bra på dina naglar! Jag älskar Layla passionerat! Det vore väl et märke för Nail Mail?

  Och apropå Nail Mail, fick paket idag! Det var min födelsedagspresent till mig själv. Perfekt timing! Pälsbollarna hälsar tillbaka till dig och Wendy,

  1. @Sminkan, Visst är det härligt! Tack så mycket! =) Ska kontakta dem och se om de svarar på mail som frågar efter återförsäljning. Kan bli knepigt.

   Och grattis! Vad roligt att det blev sån perfekt timing! Wendy spinner fint här =)

 2. Åh gud så jag älskar detta! Blä så fint det är!
  Måste skaffa några av Laylas nya snart!
  Kastar massa älsk på det! Älsk älsk!

 3. Helt fantastiskt tjusigt verkligen! Det här är ett av de nya Laylalacken som jag faktiskt inte köpt, men jag planerar att lägga en ny beställning när lönen kommer:)

Kommentarer är stängda.