28 november, 2023

Åh Poppy, så länge sen!

image

Förlåt Poppy att mitt svar dröjt! Ditt senaste brev var jättekul att läsa och jag ville svara direkt, men mamma påstår att det här är en ”skönhetsblogg” och att jag inte ”passar in för ofta”. Låter konstigt tycker jag…

Mycket har hänt sedan sist. Jag har tex badat! Usch, det var inte roligt alls men jag höll mig lugn. Bäst var nog när jag fick det varma vattnet över ryggen, det var rätt skönt. Uchi berättade om när han fått bada, att det tagit eeevigheter för honom att torka och att mamma till och med tagit fram den där hemska maskinen som vi är så rädda för. Kanske skulle se till att inte få så lång och tjock päls.

Sedan har jag fått vara lite mer på balkongen, men det var faktiskt lite läskigt. Tur att mamma var med så jag kunde skälla på fåglarna i trygghet.

Hur har du det med mamma Vanilj och min syster Mazzy, och Choklad? Jag saknar att leka med dem. Jag leker mycket med mina farbröder men jag vet inte, känns som att jag och Deshi har nåt att snacka om. Han verkar tro att han är topcat – vilket inte kan stämma. Jag försöker säga till honom men än så länge kaxar han sig lite för mycket. Så roligt hur sur han blir när jag får min goda mat. Annars gillar jag att leka på egen hand, favoriten är papperstussar! Jag behöver inte dyra kattprylar, jag är en enkel tjej.

Snart ses vi ju! Är du nervös inför den där utställningen? Min mamma säger att jag kommer bli best in show och att mitt burskynke blir snyggast på hela stället. Det sistnämnda kan jag väl hålla med om iaf, det förstnämnda låter ju sannolikt men känns inte så viktigt för mig. Jag kommer säkert charma allihopa ändå. Det blir roligt att ses iaf, vi ska ju få burar bredvid varandra har jag hört!

Hoppas du har det bra, hälsa mina gamla kompisar och gammelmamma Suzanne! <3 imageimageimageimage