depend-7day-localgrapevine-1

Ni fick se en liten sneak peak igår på lacket jag har på naglarna just nu, dags för bättre bilder och en kort recension!

7033Som jag skrev förra veckan har Depend den här veckan lanserat sin nya formula, 7Day Hybrid Polish vilket alltså är lack med lång hållbarhet med ett topplack som behöver uv-ljus för att härda. Dock ej uv-lampa, utan det räcker med en vanlig lampa eller solljus. Jag började med att ta bort det gamla 7Day jag hade på, använde Depends egen dipburk och det var inga konstigheter. Därefter deras speciell rengöring och sedan baslack. Lackade med detta fuschiarosa Depend – Local Grapevine med tre lager, två ska räcka men ville ha lite mer djup. Därefter 2 lager topplack.

Efter 5 minuter var det torrt och efter 10 stöthärdat. Mycket bra formula på samtliga lacker, mycket bra och lätthanterlig pensel som fjädrade ut längs nagelbanden. Är riktigt nöjd!

Tredje dagen nu och har en del tipwear, men det är svårt att undvika. Ingen chippning än!

Vad tycker du? Jag gillar rosa lack med blå flash men hade kanske önskat en mer grynig finish, alltså typ glitterkorn? Snyggt är det iaf!

depend-7day-localgrapevine-2depend-7day-localgrapevine-3depend-7day-localgrapevine-4depend-7day-localgrapevine-5depend-7day-localgrapevine-6

  1. fint med det blå skimret. ska bli intressant och höra hur länge det sitter. tänker att med sex lager lack så sitter ju alla lack hyfsat bra så detta borde ju sitta en vecka. spännande!

    • Det satt absolut en vecka! Det släppte efter 4 dar ungefär på de naglar som är i riktigt dåligt skick, men mina normala satt de på fint i 7 dagar. =)

  2. Fin färg men vet inte hur imponerar jag är av de här hållbarhetslacken generallt sätt… få recensioner verkar titta på hållbarheten och det känns som den viktigaste aspekten. Det jag läst verkar indikera resultat som inte är särskilt mycket bättre än vanliga lack! Dessutom är du ju så individuellt, vissa kan bära vanliga lack i7 dagar och det ser fortfarande fint ut och andra kan knappt få gellack att hålla den perioden!

    • Visst är det individuellt, jag brukar kunna bära vanligt lack åtminstone fem dagar. Skillnaden här tyckte jag var finishen, det var glasigt och höll sig blankt väldigt länge och det utan alltför mycket tipwear. På mina normala naglar höll det i sju dar, jag har en vän som haft det i 2,5 vecka dessutom. Så det är ju absolut olika.

Comments are closed.