26 april, 2024
Okategoriserade

Nöjd med dagen?

Ännu en dag till ända, som jag kan lägga till den oändliga mängd dagar jag levt. Ungefär 11620 dagar som jag slösat bort genom att sova länge eller sett på dag-tv.

Jo, vi tog en promenad till postterminalen och packade sedan de sista lacken. Men nej, detta var ännu en värdelös dag.

Sov gott, måste orka med morgondagens tv-tittande så det är bäst att sova nu!

Posted by Wordmobi

7 tankar på “Nöjd med dagen?

  1. Men vännen, livet ÄR ju så där:) Oavsett vem du är, var du lever och hur, så är livet för det mesta en lååång räcka med likformiga dagar! Så ser livet ut för de allra flesta av oss, men det kan ändå vara en helt OK tillvaro. Lite småtråkigt, men ändå ett liv :) Det är bara det att om själen befinner sig lite i olag, så känns dagarna ofta inte bara likformiga utan totalt jäkla bortslösade och meningslösa! Det är alltför lätt att i det läget tro sig vara ensam om att slösa bort sitt liv på ingenting, medan alla andra faktiskt har både mål och mening med sin färd. Men Karin, ta det lugnt du. Vi som ser hur du sliter med allt bloggande, anställning och företag VET att du inte slösar med din tid! Du VILAR. Det FÅR man göra. Kram:)

  2. Men varför är det så där? När man jobbar och lever sitt vardagliga, ”tråkiga” liv så vill man inget hellre än att var hemma, dricka te, sova länge. När man är hemma och vilar, tar det lugnt, då får man dåligt samvete för att man inte gör något vettigt. Nä, om man skulle ta och göra nåt vettigt, som att skriva en önskelista med alla nagellack man vill ha. Kan vara bra att ha inför framtiden. :D

  3. Pamsan for president! Den listan (ändlöst lååånga) kan man ju ge sin snubbe i julklapp sen ;)

  4. President! Jää! Den kommentaren gjorde min dag, Moonstruck! :D

    Att ge en sån lista till snubben vore inte snällt. Han suckar bara oförstående när t ex dom gröna paketen dyker upp. ”Behövde du verkligen fler såna där?” Han fattar ju absolut inte vad skillnaden mellan skogsgrön och limegrön är. Börjar man sen snacka duokrom och holografiskt så är det ju kört.

    Förresten. Är det fler som lider av följande problem:

    Först beställer/köper man det där eftertraktade lacken som man längtat efter i flera månader. När det kommer ställer man det bredvid de övriga i samlingen och börjar genast drömma och andra lack som man inte har. Min önskelista blir längre och längre för varje vecka. Nya kollektioner släpps hela tiden och man hänger liksom inte med.

    *pling* Dagens I-landsproblem, jag vet.

    Karin, jag har också en sån där dag idag. Det är därför jag sitter här och skriver massa trams. :)

  5. Pamsan: Du anar inte hur många lack jag har här hemma som aldrig hinner bli använda. Och jag längtar också ständigt efter nästa sändning.

    Och tack för att du skriver trams här hos mig! Det glädjer mig mycket!

  6. Vilken igenkänningsfaktor :) Ett tag gjorde jag inget annat än satt och klickade hem lack, eftersom jag alltid kom i ofas med kollektionerna; det kom alltid nya, frestande lack typ dagen efter en beställning var lagd! Men jag har gett mig den på att försöka använda alla lack jag redan har, och de enda nya som tillåts landa hos mig är de som kommer från Wunderbara Karin :)

    Nämnas kan att jag är lyckligt lottad vad gäller karl! Min gubbe sticker titt som tätt åt mig presentkort från Kicks, så att jag kan utöka både lack- och sminksamling :) Fast han har ju sina travhästar, så då måste ju jag få ha MIN passion!

Kommentarer är stängda.