16 april, 2024

Dagens: Guld är alltid rätt

Ibland när jag ser mig själv i spegeln eller på bilder inser jag att Damn, jag ser bra ut! Det är en rätt skön känsla, kanske inte helt pk i Landet Lagom, men ändå bra för mig. Jag har liksom inga åldersnojjor och issues med mitt ansikte som gör att jag måste retuschera eller operera en massa. Nice.

Det här är lördagens mejk, för idag ligger jag i soffan och halvjobbar. Wendy är ett plåster idag också och den kärleken kan man ju inte motstå!

För ovanlighets skull grundade jag med en Paint Pot från MAC, nämligen den svarta Blackground. Den hade torkat ihop en aning, men gick att använda ändå. Tidigare har jag tagit en syntetborste och kladdat på, denna gång tog jag en vanlig borste med naturhår (mot alla konventioner, jag vet!) och arbetade in den ordentligt och tunnade ut skuggan mot globlinjen. Blev riktigt bra och äntligen fick jag liksom till det med en Paint Pot.

Ovanpå den tre olika Overall Beauty-skuggor, en ljust grå i den inre ögonvrån, en guldig i mitten och lilagrå Rag Doll i den yttre. Fasiken, borde gå och kolla vad dom heter men nu ligger Wendy nerborrad och jag vill inte störa… Får uppdatera sen. Jag har också använt Vanilla Sky från TINte i skarven mot ögonbrynet samt i den absolut inre ögonvrån för att ljusa upp intrycket en aning. Svart kajal under ögat och svart mascara.

Uppdatering: Den grå skuggan heter Twilight och den guldiga Gold Digger!

Jag blev nöjd och det höll trots lite tårar på Trassel!

9 tankar på “Dagens: Guld är alltid rätt

  1. Klart man får tycka att man ser bra ut! Fan, man SKA gilla sig själv:) Jag tycker också att du är snygg och har det häftigaste ögonparet jag känner till! (Du delar förstaplats med Killer colours-Viola; det är ok, va?)

  2. Tack så mycket! Ja, min ögonfärg är speciell, gillar att de är nästan bruna längst in också =) Kul med smink som gör så mycket skillnad! :D

Kommentarer är stängda.