17 juli, 2024

Grön Onsdag: Depend – 390

depend-390-1

Varmt välkomna till veckans Gröna Onsdag! Jag hoppas du är med och rockar grönt idag, veckans skönaste färg! ;-) Lägg bara till din länk nedan på knappen Add Your Link, får du det inte att funka hjälper jag dig såklart!

Vad tycker du om detta lack? Rösta här![rate]

Idag fortsätter jag visa Depends vårkollektion, dags för gröna 390! Det här är verkligen en jättehärlig grön nyans, även om mina bilder kanske är lite ojämna. Det är ett vackert krämlack, i en nyans som går en del mot gult men inte så det stör. Jag gillar att det är en krämfinish, jag är rätt mätt på frostlack faktiskt…

Två lager räckte bra här, torkade rätt så snabbt och var verkligen fint i sin höga glans.

Jag gillar det! Vad tycker du? Rösta ovan! Och är du med – lägg till din länk nu! :D

English: Welcome to Green Wednesday! If you have a green manicure to show us, please do! Im showing Depend 390 from this springs collection. Pretty!

depend-390-4depend-390-3depend-390-5depend-390-2depend-390-6

[inlinkz_linkup id=363284 mode=1 pageSize=700]

22 tankar på “Grön Onsdag: Depend – 390

  1. Den är jättefin! Såg alla de nya Depend i helgen, men köpte ingen. Svårt att välja … eller så köper jag alla! :D

    1. Ja, de har fina färger men inget unikt i övrigt. Men visst är det aldrig fel med en vacker grön eller blå!

  2. Det där lacket är verkligen uppiggande. Tycker väldigt mycket om det.

    Idag är jag med. Det är kanske tveksamt om detta är grönt men jag chansar på att du godkänner mitt bidrag. :)

  3. Färgen är fin på det där dependlacket. Jag är med och visar grönt på bloggen idag. Och jag ser att vi är massor av människor som är med i kollaget. Egentligen borde jag lagt in en länk till Emma också, hon visar grönt smink, men jag vet inte om det är att gå för långt utanför ramarna.

Kommentarer är stängda.