25 april, 2024

Dagens: Nyårsmejken

man-3112-1

Ja så var det äntligen 2013! Hade ni kul igår? Vi åt sushi som ni såg på Instagram och även här i bloggen, tröttnar aldrig på sushi… Idag kommer vi ta det lite lugnt men det kommer två till årskrönikor innan jag är nöjd; bokrecensioner och recensioner.

Här är alltså nyårsmejken! Det blev en blåsotning med skuggorna från Lancôme ovanpå bruna Deadly. Blev inte så bra som jag hade hoppats, får testa en rejält kladdig bas nästa gång. Som sagt, dyra märken är inte alltid bäst… Här ser ni också tröjan jag köpte på MQ från Bondelid, den som var nedsatt från 699 kr som jag fick för 159 kr. Söt va? =)

Håret är helt ostylat om ni undrar, bara tvättat med balsam och bikarbonat, samt surskölj efteråt. Hatar att utväxten syns, vet inte om jag ska färga håret mörkt så det matchar min naturliga hårfärg eller fortsätta bleka? Vad tycker ni?

man-3112-3man-3112-2

Produktlista

Hud
Foundation: Lancôme Teint Idole
Puder: Mac Mineralize Powder – Light
Rouge: H&M Blush – Sugar Coral

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Make Up Store. Microshadow – Deadly. Lancôme Color Design – Sensational Effects Eye Shadow – 604 Night Strass.
Ögonbryn: Clinique Instant Lift for Brows
Mascara: Organiqs

Läppar: Clinique Chubby Sticks – Voluptuos Violet.

6 tankar på “Dagens: Nyårsmejken

  1. Såå fint kort på er, väldigt fin tröja du passar i den. Jag tycker du lyckades med makeupen. Snyggt! Jag tycker du passar i det ljusa håret. Känns som din hudton går ton i ton med det….

Kommentarer är stängda.