harrypotter-0

Ni har väl inte missat att Harry Potter visas i en stor utställning här i Norrköping fram till 7e september? Vi var där idag!

Utställningen är ju producerad av filmbolaget, det som ställs ut är dräkter och rekvisita från alla 8 filmer. Det du får höra i audioguiderna är berättelser hur de tänkte när de kom på rekvisitan till de olika karaktärerna och annan kuriosa. Jag som sett alla filmer tyckte ju det var intressant även om jag inte mindes allt. Nadine som bara sett första kanske inte riktigt tyckte det var så fascinerande även om schackpjäserna var coola och mandrogorna.

Är du ett Potterfan ska du ju inte missa denna uställning helt klart! Jag tyckte det var lite synd förresten att det inte fanns muggar med Hogwartsemblemet – bara med texten Mugglare och en med Dobber. Nåja.

Del 1.

harrypotter-1harrypotter-3harrypotter-2harrypotter-4harrypotter-5harrypotter-6