Veckorna flyter ihop, dagarna blir en enda lång ledighet… Vi har semester, men ändå inte. Hemester! Vi är hemma och jobbar samtidigt som vi sover och slöar och bara allmänt tar det lugnt. Så som det ska vara.

Välkommen till min resumé av vecka 28!

1. Måndagen började med lite måndagsbloggande. Wendy var lite sur på mig, ville ligga på knäna eller i famnen eller brevid… Bråkig kisse!
2. Jag lackade om naglarna till NfuOh JS-16. Ganska mesig turkos nyans tyvärr…
3. Vi var till Posten och hämtade paket! Elin hade skickat paket från sitt företag BeautySense, som har hand om Acquizhen! Jag köpte peelingen Gentle Exfoliating Mask, jag har använt den några gånger och den är riktigt trevlig!
4. Sedan pimpade jag med Nubar 2010. Lite mer liv i det iaf!

1. Tisdag morgon och en budbil kom förbi med Del Sol-paketen!
2. Dags att packa lack! Inte så sexigt, men det gick snabbt och bra.
3. På kvällen hämtade mamma mig och vi åkte till Posten med säcken, då började det regna…
4. På kvällen testade vi Bliss triple oxygen instant energizing mask, visst är vi söta?

1. Onsdag morgon och solen sken igen! Det var Wendy snabb att utnyttja!
2. Efter frukosten gick jag till gymmet och tränade. Riktigt skönt att komma igång igen, har inte tränat sedan slutet på maj! Skandal!  Men denna bild är tagen på väg hem igen.
3. Fast först gick jag till Statoil och hyrde en liten skåpbil. Ja, jag tycker den är liten eftersom jag jämför med en Mercedes Sprinter. Denna lilla Vito är som en leksaksbil för mig… Det tycker visst inte andra hyrtagare före mig, haha!
4. Vi skulle nämligen hjälpa en dam att flytta! Betalade sig väl som du ser… Nya skor, hurra!

1. Sedan på kvällen var vi hem till Lotta för en grillkväll! Men först tipsade jag om Arrowrot som torrshampo!
2. Grilltillbehör! Gott!
3. Sedan gick vi upp till Lotta och pratade med hennes katter. Här är Ossian, tvååriga busungen som senaste tiden haft lite problem med magen stackarn…
4. Himlen var helt fantastisk denna kväll när vi gick hem! Sprakade i alla möjliga färger men omöjligt att fånga på bild.

1. Wendy Wendy Wendy…. Världens vackraste katt.
2. På torsdagen kom mitt paket med Layla-lack! Tjoooho!!! Vilka raringar! Det första jag testade var Emerald Divine, kolla in detta inlägg!
3. Gjorde visst inte så väldigt mycket mer i torsdags… Men i fredags färgade jag håret blått! Har redan tröttnat på det, hehe… Men det bleks ju rätt snabbt.
4. Lördag. Gymmet igen. Yees…

1. Efter gymmet gick jag hem, sedan fick jag återvända ner till stan och hem till Lotta. Som ni ser ösregnade det denna lördag, nerför Sandgatan forsade vattnet i vågor i brist på dagvattenbrunnar.
2. Söndag. Vi gick ner på stan men först tog jag en bild på vår ”kulvert”. Ömsom sol, ömsom regn…
3. Vädret var något ostadigt. Mycket svarta moln på himlen! När vi satt vid busshållsplatsen började det ösregna och promenaden från mammas hållplats till deras hus blev minst sagt blöt!
4. När vi äntligen var hemma igen var Wendy överlycklig och jag passade på att fixa både manikyr och pedikyr. Härligt söndagsnöje!

Nu har en ny vecka börjat, undrar vad den kommer bjuda på?