Så imorgon åker vi till Cypern! Min första riktiga resa sedan 2008 och den första med barn… Spännande! Ska bland annat också träffa min styvmor som flyttade tillbaka dit för 3 år sedan.

Naturligtvis åker jag inte dit utan smink, kommer ju vilja sminka mig till kvällens middag så jag packade ner en liten palett med ögonskuggor och några olika kajalpennor för att variera lite. Vattenfast mascara för badlivet och concealers för finnarna. Vem vet vad som behövs.

image

 
Vi har beställt fler solskyddsprodukter och bodylotions på flygets taxfree men detta tar jag med hemifrån. Jag kommer inte pressa i solen men vill ändå inte riskera att bränna mig. Jag har grundat ordentligt med bus också för att minimera frestelsen att pressa – åtminstone hoppas jag att jag fungerar så… Ser att jag glömt ta fram en nattkräm, får se om jag tar med Clinique Moisture Surge eller håller mig till aloe vera.

image

 
Och så till naglarna. Även om jag inte kommer lägga ner energi på att lacka om kommer jag bli galen om naglarna ser eländiga ut. Såg nu på instagram att Lacky Corner-Helena avrådde från Lemony Flutter, tar med en annan handkräm istället – Tack Helena!

image

 
Har du några tips om vad vi bör ta med? Har alltså beställt två flaskor solskydd till med spf50 men köper kanske några till här hemma. Och så aloe vera förstås.

Tips på kul shopping i Ayia Napa och Larnaca mottages också tacksamt! 

  1. Nagelbandskräm tycker jag alltid behövs när man är i solen, så det är mitt tips :) Annars tycker din packning ser finemang ut! Hoppas ni får det uuuunderbart!

Comments are closed.