maybelline-nearlyblack-1

Sista dagen innan vi åker, snacka om att jag har resfeber! Shit, är så nervös inför hela resan! Och då ska vi åka charter! Jösses, jag börjar bli gammal! ;-)

Men vi avslutar veckan med ett strukturlack från Maybelline, eller är märket Colorama? Maybelline – Nearly Black heter det iaf, ett lack som jag fått av Tina! Det här lacket använde jag när jag klippte ner naglarna senast, kanske lite mörkt för våren/sommaren men det är ganska spännande ändå tycker jag. Svart med glitter i blått och rött, coolt! Jag gillar finishen på detta, även om jag generellt sett är trött på strukturlack vid det här laget.

Här är det två lager, täckte bra och var lätt att lägga till nya lager när det blev lite slitet. Torkade snabbt också!

Vad tycker du om detta? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!


English: Maybelline – Nearly Black, cool sand finish polish!

maybelline-nearlyblack-2maybelline-nearlyblack-3maybelline-nearlyblack-4maybelline-nearlyblack-5maybelline-nearlyblack-6

  1. Jag brukar kalla nagellacken Colorama, men jag vet inte om det är rätt… En del heter ju Colorshow också, snurrigt! Tycker Nearly Black passar dig fint :) Hoppas ni får en riktigt skön semester!

Comments are closed.