17 juli, 2024

Swatchar Meow Cosmetics

swatch-meowcosmetics-1

Jag vet att jag har utlovat swatchar på den förra högen med skuggprov som jag fick hem från Meow Cosmetics. Den får vi ta en annan gång, för nu tänkte jag visa de 4+2 jag fick hem sist!

Anders ställde upp med sin arm idag, det är så svårt att fota min arm med mitt objektiv så det blev lättare på hans. Han har så slät och len hud på insidan av armen min karl… ;-) Den skugga som knockade mig mest var Malovolence, jisses vilket skimmer! Mycket vackert! Trashy kom inte fram så bra som det brukar på mina ögonlock, kanske matchar den mina ögon så bra att den blir finare där?

Vi tar en titt iaf så får ni se! Skuggorna är swatchade på Too Faced Shadow Insurence, den vita längst till höger är inte lätt att se men den är ju mer en highlighter. Inte vad jag ville ha alltså men jaja… Får bli ett senare köp på en mer genuin vit skugga.

Från vänster, prov 1 Petulent (från Ideal Eyes), prov 2 Skittish (från Cat Eyes). Därefter Malovolence, Tom Cat, Trashy och Doctor-zhi-cat-o. Första bilden i dagsljus, andra med blixt i dagsljus.

swatch-meowcosmetics-2swatch-meowcosmetics-3

2 tankar på “Swatchar Meow Cosmetics

Kommentarer är stängda.