29 april, 2024

Dagens: Överraskande guldig

Igår var en bombad dag. Jag kände mig som Bagdad eller nåt, eh, kanske inte. Jag var iaf otroligt trött och orkade inte med nånting, låg i soffan och surfade hela dagen i princip… Jag måste börja träna, har ju fått 1000 kr från Ekolådan i träningsbidrag så jag måste bara ta mig i kragen.

Idag har varit desto mer aktiv även om vi sov länge. Vi började med våffelbrunch på ett nytt ställe här nere i backen – våffla med spenat, ruccola, chevrékräm och lax. Så son-2510-1otroligt gott och knasigt! Var riktigt mätt på det hela em sen! Därefter ner på Vero Moda där klänningen jag ska ha på lördag äntligen kommit in! Den är så snygg, passar perfekt min stil! Svarta strumpor och skor till och en mörk blå sotning så blir jag good to go.

Jag har också varit på sjukhuset och träffat pappa, var rätt mysigt där idag. Vi åkte omkring med rullstolen och fikade på caféet, inte så mycket folk där idag på en söndag. Imorgon får han komma hem igen även om han får åka fram och tillbaka för strålning senare.

Idag kände jag mig så jävla snygg! Fick till en så fin och jämn bas och kände mig glowing! Konstigt hur det kan vara! Mycket enkel mejk dock, guldiga Jill från Queens & Shadows.

6 tankar på “Dagens: Överraskande guldig

  1. HMS: Ja, det tror jag med!! :D Och tack!

    Tintomara: Det är en bronzer från Too Faced underst och ett rosa rouge från Lóreal på kindäpplena. Så tyvärr inget enkelt svar.

  2. ja du är jättesnygg! Och klänningen! Wow Du kommer att bli döläcker. Sambon får hålla hårt i dig ;)
    Skönt att din pappa får komma hem nu för hur det är så är det ju inte så roligt att vara på sjukhus en längre tid.

Kommentarer är stängda.