18 april, 2024
Okategoriserade

NATUVIVE Essentials AquaMineral

Rengöringsgel - Normal/blandhy. Parfymerad . Milt löddrande och återfuktande. Ger en klar, fräsch hy. Med havsmineraler och vitamin E. Mild AHA-syra avlägsnar döda hudceller. Fetthalt 0 %. Parabenfri.

Jag köpte mig en ny rengöringsgel efter att ha använt Stockholmsgruppens sedan i somras. Jag gillade verkligen den, men jag vill alltid testa nåt nytt – sådan är ju människan! Jag bestämde mig för att besöka apoteket för att se vad som finns där, istället för att köpa nåt från Kicks eller så.

Jag stod ett tag och valde mellan ACOs, Apoliva, Vichy och Natuvive, men bestämde mig för att inte välja någon som var för aknebenägen hy. Detta helt enkelt för att jag inte ville ha en uttorkande gel. Denna från Natuvive innehåller dessutom AHA-syror, som avlägsnar döda hudceller. Det stod också på den att effektivt tar bort smink, vilket naturligtvis är det mest nödvändiga!

Hittills har jag använt den två ggr, och förutom en del ögonskugga tog den bort allting mycket bra och det känns rent och fräscht efteråt – inte torrt och stramt! 119 kr på Apoteket.

Om NATUVIVE Essentials AquaMineral

Natuvive AquaMineral Cleansing Gel är en mild, tvålfri, ansiktsrengöring som effektivt avlägsnar makeup och orenheter, utan att torka ut din hy. Berikad med havsmineraler och lätt exfolierande AHA-syra som ger en klar hy med förnyad lyster. Masseras in på fuktad hud och sköljs av med vatten.

PRODUKTFÖRDELAR
. Mild och återfuktande rengöringsgel
– tvålfri
. Verkar lätt exfolierande
. Ger en klar, fräsch hy med naturlig lyster

VIKTIGA INGREDIENSER
. Milt rengörande ämnen
. Fuktbindaren Glycerin motverkar uttorkning
. AHA-syran Lactic Acid ger en milt exfolierande effekt

Parymerad.
Normal/kombinerad hy.

5 tankar på “NATUVIVE Essentials AquaMineral

  1. Lämpar den sig alltså även för att ta bort ögonmake med, trots syror? Jag har Natuvives bodylotion, den är både bra och doftar riktigt fräsch – en favorit.

Kommentarer är stängda.