29 april, 2024
Okategoriserade

Nytt i lådan

bram-lumeneJag har länge saknat en ögonskuggeprimer. Jag har alltid använt och lovordat UDPP, Urban Decays Primer Potion men sedan jag senast slaktade den och lade i en burk har jag helt tappat lusten att köpa en ny. Nästan hälften av den mycket värdelösa förpackningen måste grävas ur och inom en månad har den torkat och går inte att använda alls. Så även om själva primern i sig är jävligt bra är förpackningen dålig nog för att jag ska säga åt er att undvika den.

Så istället har jag nu köpt Lumenes Eyeshadow Primer. En liten tub med beigefärgat innehåll som verkar hur bra som helst!

Dessutom var det rea på Brambleberry Rose från Rosebud som jag velat ha i två år tror jag. 49 kr kostade den nu på Kicks och det är den verkligen värd! Älskar doften, mycket bättre än vanliga Rosebud!

2 tankar på “Nytt i lådan

  1. Vet inte om Lumenes variant är BÄTTRE än UDPP men jag har använt den ett bra tag och har aldrig blivit missnöjd med vare sig resultatet eller hållbarheten. Att priset är lägre är ju dessutom en bonus. :)
    .-= » Tina (Beleza)s senaste inlägg: Här ska testas! =-.

  2. Jag slaktade min UDPP förra helgen och la över innehållet i en ”airless dispenser” – ingen risk för att den ska torka ut! Helt perfekt, och dessutom får man ut lagom mycket varje gång tack vare pumpen.
    .-= » Viktbloggerskans senaste inlägg: Trotsade duggregnet… =-.

Kommentarer är stängda.