26 april, 2024

Dagens: Miss Queen

fre-0910-1fre-0910-2Ännu en tidig morgon. Jag har faktiskt inget emot att gå upp kl 6 på torsdagsmorgonen, men kl 7 eller 8 på fredagen är rena döden! Är så stel och trött och gaaah…

poss
Wendy är såååå söt! Så avslappnad och into the moment! Gud vad jag älskar henne!

Idag skulle jag dessutom skjutsa min styvmamma till US i Linköping. Tyvärr blev operationen återigen inställd, igår pga akutfall, idag pga att de ansåg att cancern måste besegras först. Så nu får han vänta på mer strålning och cellgifter istället, för en operation av nackkotan (cementering via nål av en nackkota som blivit helt pulveriserad och riskerar att helförlama honom) kan förhindra att man kan komma åt cancern.

Vad kan man göra annat än att hålla modet uppe?

Dagens är på en grund av Mac PaintPot Blackground. Jag använde en syntetpensel och målade upp till globlinjen. Ovanpå det svarta Felicity (Felicia?)  från Face för att öka på kladdet lite. Jag har idag använt nya mineralskuggor från Queens & Shadows – mer info om det märket nästa vecka.  I den inre ögonvrån en guldig Jill och i den yttre en mer rödbrun skugga ssom heter Ellen. Mycket pigmenterade skuggor!

Svart gelliner från Face, svart mascara och foundation från Clinique.

fre-0910-3fre-0910-5fre-0910-4

7 tankar på “Dagens: Miss Queen

  1. Men fy fasen så grymt. Det tär ju på en att lada upp inför en operation och sedan besvikelsen när den blir inställd. Två gånger dessutom. Det låter verkligen inte kul. Borde ju räcka att han har cancer kan man tycka. Ska man dessutom behöva hålla på och strula med sjukvåden då? Hoppas att det löser sig snabbt.

    Otroligt snygga bruna färger. Spännande med nytt närke! Ska bli kul att höra mer om det.

    (Tack för att du la till mig i din lista. Det värmer)

Kommentarer är stängda.