3 mars, 2024

Dagens: Hommage till Wendy

Vi kallar Wendy ibland för Brownie Face, ja, kanske lite äckligt och vanvördigt, men hon är ju brunmaskad! =) Lägg märke till att på vänster bild är vänster öga i skärpa, på höger bild är höger öga i skärpa! Knäppt.

Idag fick jag gå upp innan solen gick upp, typ vid 9, för att äntligen hinna till vårdcentralen innan de stänger. De stänger 11.30 på provtagningen, då har jag oftast inte ens gått upp… ;) Ser ingen anledning till att gå upp tidigt om man inte ska göra något speciellt, bara sitta och glo hela dagen känns ju så tråkigt. Men jag hann dit och goda nyheter! Jag är inte en ödla! Det såg inte kallt ut heller…

Nå, blev en brun mejk idag, med en brun skugga från Isadora. Jösses vad jag saknar Deadly från MUS, måste köpa en ny. Ögonbrynen blev väldigt mörka och definierade idag, nästan lite överdrivet! Men de är lite hackiga just nu då jag försöker få dem att tjockna till, men just nu ser de lite roliga ut. Men kanske att jag överdrev lite med pennan…

Produktlista

Hud
Foundation: Clinique Laser Repair Focus
Puder: Lumene Mineral Matte Powder
Rouge: Benefit Dallas

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Brun trioskugga från Isadora (samt lite Golden från Make Up Store som redan fanns på penseln och som blev inarbetat i globlinjen)
Kajal: Too Faced brun kajal
Mascara: L’oreal Lash Architecht 4d
Ögonbryn: Clinique Instant Lift for Brows

Läppar: Bare Minerals Really Amazing Lips