Lyko Blending Sponge ftw

Jag har använt foundation i 100 år (minst 25 iaf) och har använt de flesta tekniker för att applicera den. Snöar gärna in på en teknik och blir besatt, tills jag hittar nästa och blir lika besatt av den! Makeupsvamp, pensel, flat kabuki och nu senast – blending sponge.

Jag fick en blending sponge av Kicks i nåt utskick för nåt år sedan, hade såklart läst om dem men orkade inte testa och ville verkligen inte köpa den där dyra! Just då använde jag en flat brush från Idun som fick mig att spinna av välbehag. Men så snodde jag svampen från katterna en dag (ja, pinsamt nog använde de den som leksak…) och testade. Vilken grej!

I senaste numret av Daisy Beauty finns en testsida (sidan 92) där 10 budgetsvampar testas. Kicks fick 2 stjärnor, vinnaren fick denna motivering:

Lyko Blending Sponge

Bra: Mjukt och lättjobbat material som sprider foundation perfekt och tonar ut fint. Fräscht med svart färg som inte ser smutsig ut. Bra pris.
Dåligt: Blir något porös i toppen efter många tvättar.
Pris: 49 kr
Betyg: 5 stjärnor

Så ja, jag med min tomma plånbok unnade mig denna svamp! Testade den för första gången idag och den är riktigt fin faktiskt! Ganska liten jämfört med kicks-svampen men känns mer effektiv. Kanske suger åt sig mindre? Lättjobbad och enkelt att komma åt runt näsvingarna och ögonvrån med spetsen.

Så, än så länge är jag väldigt nöjd! 49 kr liksom, bra pris! Finns på Lyko (doh!) ;-)

Ps. Även Yves Rochers makeupsvamp fick 5 stjärnor, men den kostar 99 kr. Ds.

 

Vad tycker du om detta inlägg?

  • Älskar det! (0)
  • Bra! (1)
  • Helt ok! (0)
  • Ingen åsikt (0)
  1. Kul att läsa vad du tycker om den! Jag har också testat Kicks tidigare och inte blivit helt övertygad, men blev nyfiken på den efter Daisy Beautys recension. Jag ska nog plocka ner en sån här i korgen nästa gång jag beställer från Lyko.

Comments are closed.