Sitter och tittar på Dr Åsa på SVT2 just nu. Mycket intressant måste jag säga! Besök svt.se/drasa, där kan du se hela inslaget senare! Nedan text från SVT om kvällens avsnitt!

Hudens hemligheter

Del 4 av 8: Visste du att huden är kroppens största organ? Huden berättar mer om hur vi mår än vi kanske tror. Hur gör man för att ta hand om sin hud på bästa sätt? Och varför får vi ärr av vissa sår och inte av andra? Finns det krämer som funkar?

Dr Åsa ger tips om hur man känner igen ett farligt födelsemärke och en hudterapeut får gissa åldern på några försökspersoner genom att titta på en liten bit av deras hud. Vi får också träffa den svårt brännskadade brandmannen Lars Gustavsson som berättar om hur det är att leva med svårt skadad hud.

Programledare och läkare: Åsa Vilbäck.

SVT2 tisdag 8 september 2009 kl 20.00: Dr Åsa (4:8)

Okategoriserade

Comments are closed.