27 april, 2024
Okategoriserade

Just Glow – ny hårvårdsserie med doften i fokus

[Pressmeddelande] Nu lanseras Just Glow, en helt ny hårvårdsserie för den nordiska kvinnan där doft och känsla står i centrum. Dofterna är hämtade ur den svenska sommaren och förstärks av de härliga färger schampot har. Flaskan har en modern design, och är helt genomskinlig för  att lyfta fram färg och doft. Tack vare den specialla korken kan du lätt dofta på schampot i butik, och väl hemma är du garanterad ett rikligt lödder. Just Glow finns som schampo och balsam för fyra hårtyper, en 2in1 och en hårinpackning.

Hårvårdsserien Just Glow omfattar:
– Honey & Chamomile för normalt hår, upprätthåller hårets naturliga fuktighetsbalans.
– Raspberry & Rose för torrt/skadat hår, ger fukt och glans för ett följsamt hår.
– Blackberry & Passion Flower för färgat hår, vårdar, skyddar och ger glans.
– Citrus & Lily för ökad volym, ger spänst och volym till håret utan att tynga ner.
– Apple & Aloe Vera, schampo och balsam i ett, upprätthåller hårets fuktighetsbalans.
– Hårinpackning Honey & Shea butter, vitaliserar trött och slitet hår.

Lanseras v. 37 i fackhandeln (bl.a. H & M) och v. 41 i dagligvaruhandeln. I dagligvaruhandeln kostar en flaska schampo och balsam cirka 30 kr (250 ml) och inpackningen cirka 45 kronor (150 ml).

12 tankar på “Just Glow – ny hårvårdsserie med doften i fokus

  1. Såg dem på H&M förra veckan. De är fina, men jag kommer nog inte prova dem. Är så nöjd med Nivea jag! Niveas balsam och inpackning för färgat hår och balsamet som ska räta ut håret luktar verkligen som salongsprodukter, mmmm :)
    .-= » SaintBellas senaste inlägg: Tillbaks till skolbänken? =-.

  2. Låter spännande, älskar att tvätta håret med väldoftande produkter – det blir lite roligare att hoppa in i duschen på morgonen då.

  3. Köpte dem två lila idag. Ska testa dem imorgon. Kan ju säga att dem luktar hur gott som helst iallafall. Hoppas bara att det är bra! Men det tror jag nog :-)
    .-= » majas senaste inlägg: Löshår? Nej tack! =-.

  4. Jag har köpt de lila eftersom att jag har färgat hår…De luktar jätte gott och i morse testade jag dem…11 timmar efteråt kan man ana doften om man sitter och luktar på håret men det är inget man känner starkt av just nu, men så mjukt och härligt håret har blivit!!Jag rekomenderar dem starkt =)

  5. Jag har det rosa för torrt hår och det är helt värdelöst på mitt hår iallafall, har sånt hår som ofta blir flygit, tunna strån i massor men samtidigt hår som inte tjorvar sig eller blir fett särskilt fort.

    Med Just Glow så blir håret förjävligt ordagrant, tjorvar sig, även om jag använder deras balsam oxå, håret bara hänger rätt ner och blir fett direkt!

  6. Hej!

    Har förälskat mig i schampot och balsamet Just Glow (full volym).
    Har till min förskräckelse sett att det inte finns längre på tex Coop Forum och ICA Kwantum.

    Ni har väl inte tänkt att sluta tillverka det? Eller var kan man få tag i det?

    1. @Berit Strömberg, Kul att du gillar det! Tror att du ska kontakta dem direkt istället och fråga vart det finns! Jag har tyvärr ingen aning…

Kommentarer är stängda.