3 maj, 2024
Okategoriserade

Nytt i brevlådan

Don´t you just loooove the sound of things dimping down your brevlåda? Det gör jag! Idag fick jag två paket med grejer jag beställt, vilket alltid är superroligt!

IaMias

Först ett bra tips för dig som gillar Barry Ms skuggor! Gå till IaMias, där kan du genom att skicka ett mail via Kontakta Oss få tre prover på Barry Ms skuggor, samt även prover på foundation från Glominerals. Det har jag gjort som du förstår av bilderna nedan!

Jag beställde skuggorna Teal, Cherry Red och Petrol Black – alla färger som får mig att gå igång ordentligt! Provet från Glominerals heter Glominerals Liquid Foundation – Natural Fair. Slutligen fick jag också två duschgel som prov, Tulipán Negro, duschgel i dofterna Aloe/Jojoba samt Caramell! De fick jag alltså helt på deras initiativ. Sånt gillas väldigt mycket! :D

Mellow Nailart

Så kom då också mina nagelhjul, efter en veckas tid ända från Hong Kong. Tydligen har de inte bara en shop på eBay som jag tidigare berättat om, utan också en webshopp på mellownailart.com. Hjulen är i helt ok kvalité, kanske lite tunna men de funkar för sitt syfte. På ett av hjulen har jag lackat Coral från RBL – tre lager gick åt för att det skulle täcka. Kanske skulle man först lacka med underlack just för att det ska täcka bättre på den glattiga plasten?

En annan grej, jag tänkte lacka efter märke istället för färg. Är det smart?

9 tankar på “Nytt i brevlådan

  1. Beställde prover därifrån ja oxå, har länge varit nyfis på Glo Minerals foundations så detta är ju kanon att man får testa :)Och även Barry M´s skuggor, inte alls tokigt :D
    .-= » Lindas senaste inlägg: Tropical =-.

  2. Ahh nagelhjul!
    Den där frågan har jag slagits med sedan jag fick hem mina första nagelhjul för ca ett halvår sedan. Jag lackade ett hjul med svarta lack (enligt min 5-åriga dotters önskan) men sen har det gått trögt. Det är svårt att få till det med rättvisa färger, coch det blir lätt oöverskådligt med kollektioner,så tills vidare har jag hjul-lov. Jag fotar alla mina manikyrer i stllet, även om de inte är bildsköna, för då har jag en bätre referens än ett nagelhjul.
    .-= » PolishPigs senaste inlägg: Ghetto Girl =-.

  3. Vad roligt med nagelhjul :) Nu har inte jag så många nagellack (än) så att jag behöver det.. men ändå :) Finns det inte närmare än Hong Kong?

    1. Det finns på shoppar i England och säkert i Sverige med. Men du får alltså dessa 10 från Hong Kong för 40 kr, fraktfritt! Du lär inte ens hitta en för samma pris i Sverige! =)

  4. Jag tycker att du ska lacka efter märke. Jag försöker ha mina efter färg och det är helt hopplöst, det blir en himla massa hoppande mellan nyanser och det är inte snyggt >.<

    grattis till lånet btw! Kul att det går uppför med företaget ^^
    .-= » Elenas senaste inlägg: Inredning och skit =-.

Kommentarer är stängda.