26 april, 2024

TÄVLING! 200 följare!

Hurra vi nådde 200 följare! Woop Woop! Camilla blev min 200:e följare, kul!

För att fira detta har vi en tävling!  Kolla in, 5 Layla och en specialfil för hololack! Värdet på denna vinst är drygt 500 kr! Det är två Ceramic Effect, Chocolate Truffle och Killing Red, samt tre hololack – Mermaid Spell, Retro Pink och Gold Idol. Jag kommer alltså dra en vinnare som får detta.

Hur gör man för att vinna då? Jo, svara bara på en ”enkel” fråga: Hur gör du för att hålla humöret uppe i november?

Skriv ditt svar bland kommentarerna! Dela gärna tävlingen på olika sätt också! =)

Söndag kväll dras en vinnare!

vinn

42 tankar på “TÄVLING! 200 följare!

  1. Åh vilken rolig tävling? Hur jag gör? Tänder stearinljus (insatta i ljuslykta så att inte Spock tar fyr), kramas mycket, maratontittar på Southland och äter mycket ost. Fyra asbra tips om jag får säga det själv :-)

  2. Jag målar naglarna i starka färger, tar härliga bad med mycket badskum och pysslar i hemmet :)

  3. Vad fina lack man kan vinna! :)

    Det jag gör i november är att umgås med mina två underbara hundar, underhåller mig med sång och musik, men även umgås med min kära pojkvän. :)

    Dessa tre får alltid mitt humör på topp.

    KRAM!

  4. Vilka härliga lack! Jag har precis fått en ljusterapilampa i förkottsjulklapp så jag hoppas att den ska pigga upp mig rejält i novermbermörkret.Men när det gäller själva humöret använder jag mig av choklad, kattgos och mina nya presentlack också och här om dagen kom jag på mig själv med att börja sjunga julsånger.

  5. Jag tänder doftljus och umgås med familjen :) unnar mig mer saker som jag tycker om och sen så fyller jag ju år i november så det gör den trista månaden lite roligare :) kram

  6. Då jag varken har pojkvän, sambo, man eller partner att krama på håller jag humöret uppe med hjälp av dagdrömmeri. Mest drömmer jag om olika resor som jag har gjort men också resor jag ska göra. Förra året var det Budapest och nästa år hoppas jag på Wien. I år håller jag mig till resor inom riket men det räcker gott för att hålla mitt humör uppe.

  7. Vad kul med en tävling, och grattis! Även om jag hatar att vara ute i kylan så hjälper det otroligt mycket att vara ute med mina hundar. Som någon ovanför skrev så är hundgos enormt effektivt också, sambon får också vara med ;) Annars är det nog ganska klyschiga grejer; god mat, få så mycket ljus som möjligt och d-vitamin. Tyvärr är november-mars mina sämsta månader, så ibland känns det hopplöst. Då hjälper (gärna löjliga eller lyckliga-slut) böcker i drivor!

  8. 200! Va kul, märks att det är mycket hjärta bakom din blogg så verkligen väförtjänt :)
    Förutom att lacka naglarna i färger som är långt ifrån höstiga (ljust blå med guldigt glitter just nu) så håller jag humöret uppe genom att redan nu vara helt inställd på julen! Älskar att planera julklappar som ska fixas, dricka glögg och lyssna på ”Alla I Want For Christmas is You”. Det förgyller min november. Och så lussebullar förstås!

  9. Vilken mysig tävling! Jag håller humöret uppe med nostalgifilmer från 90-talet och en och annan skogspromenad. Gott och blandat, liksom!

  10. Äter mumsiga, mustiga (vegetariska) grytor med ett gott rödvin till, badar bubbelbad med tända ljus och tittar på serier (har just börjat på Breaking Bad). Och som alltid: besöker mysiga nagelbloggar! Just den här hösten är dock i sanningens namn inte min bästa. Försöker också pigga upp mig med lite chick-lit.

  11. Rolig tävling med underbara priser!
    För att hålla humöret uppe under november månad målar jag mina naglar ofta och med färger jag verkligen gillar för att skapa glädje ! Jag ser till att göra aktiviteter man mår bra av så som att träna och ut och gå när det är ljust för att få ljus:) Men självklart även umgås med familjen för att få extremt mycket energi :) Men något som även ger mig glädje är att vara inne på facebook och läsa alla nagellacks dialoger i alla nagellacksgrupper!

  12. Wow!! Grattis till nu 201 följare :)
    Överlevnad i novembermörkret innefattar massa tända ljus och när inga baciller härjar i kroppen så är träning den bästa humörhöjaren!!

  13. Åh vad roligt att du är uppe i 200 följare :)
    Jag brukar unna mig varma bad och pampra kroppen och huden rejält med body lotions eller butters. Så älskar jag alla murriga färger på både skuggor och lack så de ser jag alltid fram emot. Så brukar november bli en soffmånad just nu är det Sons of Anarchy och Breaking Bad som gäller :) Så det är mina tips :)

  14. Oh! kul med lite tävling nu i mörkret och grattis till följarna. :) Hösten är min värsta depperiod så då blir det oftast lite extra te och en hel del bakat :$ Men även en hel del fina manikyrer och nagellacksshopping som förgyller vardagen, även försök att umgås mer med nära o kära. :)

  15. Oh, grattis!
    Jag drar hit några kompisar och kollar på serier alternativt går ut och dansar :) Finns inget som får mig på så bra humör som mina vänner. Är det inte möjligt att träffa vänner så målar jag naglarna i glada färger och lyssnar på peppmusik.

  16. Grattis!!

    På hösten myser jag gärna med familj och vänner. Tittar på film, dricker te och bara umgås.
    Men den som håller mitt humör uppe året om är min dotter Saga (3år) med hennes sköna
    ansiktsuttryck, kommentarer och kramar :-)

  17. Underbar tävling!
    Jag piggar upp mig själv med att fika med vänner, läsa nagellacksbloggar och lacka om naglarna jämnt! Även mitt jobb piggar upp mig, men det kan ju bero på att jag varit sjukskriven så länge också..
    Annars skulle jag nog säga att det jag skrev piggar upp mig :) Och att ta vara på dagsljuset om det går, är man hemma och vaken när det är ljust, gå ut och gå :)
    kram på dig

  18. För att överleva november så gäller det att i första hand ta till vara på de ljusa timmar dygnet har, vara ute om möjlighet finns. Sen när mörkret kommer så kryper man upp i soffan, med filten, en stor kopp rött chai, en god mörk choklad och nått riktigt bra att läsa (gärna nån resguide), lyssna på (sommarpratare kanske?) eller titta på (typ big bang theory eller how i met your mother, där man får skratta lite). Med jämna mellanrum ska dessa aktiviteter gärna delas med någon man tycker om att umgås med. Vill man kan man tända nått ljus med men det glömmer jag alltid bort :)

  19. ooh grattis och vad skoj med tävling! :D mina tips: rör på dig eller träna, håller alltid mitt humör uppe – men också måla naglarna. en gång i veckan byter jag färg, det piggar upp så mycket och att måla dem är avslappnande, speciellt om jag dricker vaniljte samtidigt! ;)

    kram!

  20. Myser ner mej i soffan med mina hundar och en bra bok :) Och för att det ska bli lite färg på tillvaron så går jag ju igenom en massa härliga bloggar :) Men annars är det faktiskt så att hösten och vintern ligger mej varmt om hjärtat, snyggare kläder och gillar mörka å starka färger

  21. Grattis!!!
    Jag boar in mej för kommande istid, ”inreder” eller mysar till hemmet lite. Nya färger på kuddarna i soffan, nya gardiner, massor av ljuslyktor.
    *Shoppar lite lack, målar lite naglar*
    *=om och om igen ;)

  22. Den här månaden ska jag mysa ner mig med tända ljus, varm oboy och en härlig film med pojkvännen. Det gör mig glad! Och måla naglarna med massa färgglada glitter. Idag har jag Pot o Gold från Darling Diva, bling-bling naglar med stora maffiga glitter gör mig alltid på bättre humör i mörka tider :)

  23. För tillfället är det brasa som gäller. Eftersom vi precis renoverat och gjort iordning ett sällskapsrum med braskamin och musikanläggning så är det i den soffan jag hamnar när jag vill tanka energi. Brasan igång, en kopp te med någon fruktig smak och lite musik.

  24. Vilken tävling!
    Jag myser mkt i soffan med ett gott te och en mysig romantisk film, det får gärna regna ute så man hör smattrandet ;)

  25. För att hålla humöret extra uppe nu i höstrusket så målar jag naglarna med någon färg som verkligen står ut och som man känner sig fin i.

  26. I november tänder jag mina ljus, kryper in under en filt och myser helt galet mycket med min katt Zyra. Dricker te i mängder gör jag också. Annars så målar jag naglarna i de galnaste färger och kombinationer, lika så med sminket. När jag får göra sånt då mår jag bra oavsett hur kallt och mörkt det är utomhus :)

  27. Jag tog en veckas semester på Kap Verde, det fick tyvärr motsatt effekt, för nu är semestern slut och nu känns allt här hemma ännu värre! Annars är det väl lite sovmorgnar som håller mig vid liv hela vintern :)

  28. Jag läser mina favoritböcker (deckare) i mysfåtöljen med en kanna te och ljuslyktorna tända på bordet bredvid.
    Helst ska det regna och storma så att man kommer i stämning!

  29. Grattis till 200 följare! Jag brukar tända massor av levande ljus hemma och verkligen mysa ner mig i höstmörkret med en god kopp te och en inspirerande eller spännande bok. Jag brukar också försöka använda glada färger på smink och nagellack (årstiden till trots), och gärna glitter, för en extra glädjeboost i vardagen när vädret känns alldeles för grått och trist. :)

  30. Grattis till välförtjänta följare! :D
    Ja, ärligt talat så är min stora glädjekälla nu katterna! Underbara Trixter fyller mig med kärlek och pirr i magen ibland när de gör något gulligt! <3
    Dessutom målar jag naglarna, blandar mellan läckra vampar och glada neoner! Att se en film/serier under en filt i soffan med te och kissarna, är ju något som är mysigt både höst och vinter!

  31. Grattis till 200 följare!
    För att klara november försöker jag påminna mig om att det faktiskt bara är ca 1/12 av året, även om det kanske känns längre. Att ta tillvara på mörkret och tänka att även den här årstiden har sin charm.

  32. Jag är gärna med och tävlar! Här hemma håller vi humöret uppe genom massor av tända ljus så blir det mysigt att det är mörkt ute istället för deprimerande.

  33. Grattis till alla följare! Och jättefina lack du ger bort1

    Jag funderade lite på det här eftersom jag tycks vara rätt avvikande … jag är rätt opåverkad, humörmässigt, av ljus eller mörker. Det som möjligen är trist med november är bristen på färg i naturen. Men just i år har jag hittills upplevt det otroligt lugnande och harmoniskt med alla dämpade toner. Det är otroligt mysigt att kura inne en regnig, kall novembersöndag t ex. Måla naglarna, läsa, jobba lite, gå igenom foton. Tända ljus, dricka Irish Coffe eller te, krypa in i filt i soffan. Njuta av sån’t man aldrig riktigt kan göra mitt i sommaren helt enkelt. :)

  34. Det är ju inte så lätt att hålla humöret på topp när det är så grått och blött men tända ljus, gott te med ngt sött till (måste ha en kaka eller en bit choklad annars kan det kvitta hehe) och en bra bok funkar alltid för mig. Helst ska det vara någon lättsmält, halvrolig chicklitt. :-)
    Grattis till 200 följare förresten! :)

  35. Den här hösten har varit (och är) jättejobbig för mig med mycket sjukdom i hela familjen och stressigt på jobbet. För att överleva har jag försökt sänka kraven på mig själv och fokusera på det som faktiskt är viktigt. När tid och energi funnits har jag satsat på mys i form av eld i kaminen, bada bastu och så klart goda saker typ choklad :)

  36. Grattis till 200!

    Jag tänder en massa ljus, umgås med vänner och räknar ner till 1:a advent för att hålla humöret uppe :)

  37. Grattis till 200 följare!! :-) Och kul med en tävling, så fina lack!!

    Novemberhumöret ja.. Eftersom november är värsta månaden på hela året brukar jag göra följande:
    – tända ljus varje kväll till middagen
    – äta extra D-vitamin
    – shoppa fina höstkläder så som härliga stickade tröjor och sjalar
    – göra lyxiga kaffelatte att smutta på i soffan framför teven
    – gå ut och äta på restaurang när det är mörkt och ruggigt ute
    – sist men inte minst gosa med katterna lite extra länge på helgmornarna!

  38. Åh jag har så mkt bra grejer som får mitt humör att gå upp! Har ju depression och i början så var november en pina! En sak som vi i familjen brukar göra är en resa i början på novemeber. Är precis hemkommen från Dubai där jag fyllt på massor av D-vitamin. Det blir som att man lagrar energi!
    Här hemma så brukar jag lägga mig i ett bad med lite tända ljus omkring, det hjälper massor! Sen gosar jag mycket med mina katter, också en jättebra grej. Har sån tur att ha ett fantastiskt jobb på ett hunddagis, så där får jag massor av glädje! Skulle kunna skriva hur mycket som helst men då blir det nog för långt ;) Men har man badkar rekomenderar jag verkligen ett bad!

  39. Grattis!
    På hösten håller jag humöret uppe genom att mysa med vänner och familj framför en bra film, dricka massor av te, tända ljus, köpa nagellack och göra saker som jag tycker om :)

  40. Vilken härlig tävling! Jag njuter faktiskt av höstmörkret, pysslar om mig lite extra med långa sköna bad med Lush-badbomber och oljor, lägger gärna en fuktgivande ansiktsmask till kvällen. Tänder ljus och dricker hett chai thé. Tittar gärna på skönhetsgurus på Youtube, samtidigt som jag målar naglarna. Njuter av varma, mysiga vinterparfymer, gärna med vanilj eller amber. Går liksom in i ett långsammare tempo och in i ett ”mys-rus”, mitt eget höst- och vinteride!

Kommentarer är stängda.