23 april, 2024
Okategoriserade

Stockholmsgruppen Cosmetics Face Cleanser

I början av sommaren fick jag ett provkit av Stockholmgruppen Cosmetics produkter, de dom har i samarbete med Caroline Winberg. Jag har tidigare recenserat deras ansiktsmask och nu har turen kommit till deras Face Cleanser.

När jag först öppnade den i juni var mitt första intryck att den luktade väldigt mycket tvål. Liksom den doft som hård tvål har, en doft jag faktiskt inte alls gillade. Iofs vill jag inte heller ha starkt parfymerad rengöringskräm, så jag klagar bara lite. Deras body lotion förresten, den doftar ljuuuuvligt av citrus! Lite stark att ha i ansiktet dock.

I övrigt har jag absolut ingenting att anmärka på, detta är en helt underbar rengöringskräm! Den tvättar bort mitt smink utan att jag behöver slita och jag behöver inte använda en massa ansiktsvatten för att ta bort de sista resterna. Iofs har jag ju mest använt Almost Powder från Clinique denna sommar, den sitter nog inte riktigt så hårt  som andra foundations.

Dessutom tycker jag att huden känns ren och mjuk efteråt utan att bli stram eller torr efter ett tag. Nu har jag ju också fått ordning på min feta hud denna sommar, så det kan ju vara en anledning till det också. Det är lite konstigt förresten, jag tänker ofta på hur billig denna kräm är och att det är konstigt att den därför är så bra! Hade den kostat 200 kr mer hade jag kanske blivit sur över dess prestanda – eller så hade jag kanske tyckt att den är superbra!

Nåja, svammel svammel!

Betyg: 4 av 5. Den hade gärna fått dofta liiiiiite iaf!

Face Cleanser
Volume / 150 ml

The Face Cleanser for all skin types with the fragrance of clean linen is made with soap substitutes to moisturize, and deeply cleanses and refreshes the skin.

89 kr – och den är inte ens testad på djur!

En tanke på “Stockholmsgruppen Cosmetics Face Cleanser

Kommentarer är stängda.