20 april, 2024
Okategoriserade

Doves tvättskola

Såhär i smittotider är det kanske en bra idé att berätta för de som inte vet hur man korrekt tvättar sina händer. Du behöver faktiskt inte sprita ner dig för att inte sprida smittor vidare, det räcker med tvål och vatten. Nedan ser ni Doves egen tvättskola, se och lär!

1-dove2-dove3-dove4-dove5-dove6-dove

7-doveFrån vänster till höger, uppifrån och ner: 1) Blöt händerna. 2) Ta tvål 3) Löddra och skrubba – 20 sek 4) Skölj – 10 sek 5) Stäng av kranen, använd gärna papper 6) Torka händerna 7) Glöm inte bort att tvätta: ‐ Mellan dina fingrar ‐ Under dina naglar ‐ Ovansidan av händerna

Dove har också kommit med en nya produkter som vårdar händerna i vintertider där vårt torra och kalla klimat torkar ut våra händer. För att vårda händerna och uppnå bästa resultat är ”Dove Beauty Cream Wash” tillsammans med ”Dove Intensive Cream” nyckeln till våra bekymmer.

Ni vet ju att jag är lite galen i nagellack, men för att dina fina naglar ska synas måste ju även dina händer vårdas. Jag fick faktiskt beröm redan på BB för mina fina händer, hihi! Kanske alla barn får iofs! Det syns iaf tidigare på dina händer än i ansiktet att du åldras, samtidigt som många aldrig använder plasthandskar när de diskar, använder billigaste möjliga skittvålen från ÖB och smörjer aldrig in händerna i handkräm. Resultatet är nariga, torra händer med valkar och trasiga nagelband.

Doves payoff är Mer än bara rena händer. Så kör igång nu, ta hand om dem!