26 april, 2024

TGIF? Inte direkt…

Med risk för att vara för personlig på denna eminenta pretentiösa sminkblogg så har detta varit en riktigt crappy dag. Först kunde jag inte sova, så fick ligga och läsa till 4.30 eller nåt innan hjärnan slutade älta meningslösheter (för visst är pengar meningslöst egentligen, när man kan fira att man lever…). Sedan vaknade jag av Anders rumstrerande 8.37 och gick upp halvt medvetslös.

Därefter  ringde de underbara underhållande parasiterna på arbetsförstörarna. Tanten sänkte hela min vilja att leva. Undrar om hon hört talas om lågkonjunkturen innan hon ringde och hotade med att a-kassan kommer stänga av mig för att jag inte sökt några jobb. Vilka jobb undrar jag? Även om jag skulle söka städjobb skulle jag bara anses för överkvalificerad – och chefsjobben är jag för underkvalificerad för. Jag vill ju ur telefonträsket!

Så jag sökte ännu ett säljjobb, där jag fick ett svar redan dryga 7 timmar senare per telefon. Tydligen duger jag inte där heller för heltid, utan bara för deltid. GAAH! Finns det verkligen någon som GILLAR att sälja per telefon?

Det värsta är att arbetsförstörarna inte supportar eget företag heller (”vet a-kassan om det??!!”) men jag vet att när detta år är slut kommer jag kunna försörja mig på olika företag. Inte bara Nailmail då alltså.

Så, nu har jag varit ironisk nog för idag. Happy Happy Joy Joy! :D Ha en skön helg!!

3 tankar på “TGIF? Inte direkt…

  1. Vilket elände =(
    Det är verkligen helkasst att arbetsförmedlingen struntar i egenföretagare, det är ju företag som tar världen framåt!
    En idé för att slippa teleträsket skulle kunna vara att du börjar studera och tar studiemedel (om du inte använt upp alla 12 terminerna redan…). Studier + företag kan säkert funka! Antingen kan du ju utbilda dig till något säkert sk ”hederligt” yrke (kanske inte så kul, men lättare att få jobb?), eller skulle du ju kunna läsa något som underlättar i ditt företagande, typ ekonomi eller redovisning. Kanske inte heller helkul, men det är säkert roligare om man har verkligheteskopplingen till företagande. Det kan ju vara praktiskt också när Nailmail växer. Heja på, i vilket fall som helst! Jag håller tummarna!

  2. Håller med föregående talare – kan man få någon utbildning via ams ? Du borde ju komplettera en del med tanke på Nailmail och annat. Kramis

  3. Kerstin: Ja, de suger ordentligt! Jag ska nog faktiskt börja studera, på nåt sätt nånstans. Men det blir inte ekonomi i såna fall utan marknadsföring. Har ju redan en fil.kand. i kommunikation så det blir ju lämpligt!

    HMS: Ams? Moahahaha!!

Kommentarer är stängda.