ons-2503-1

En mejk, kors i taket! Gjorde denna igår när vi var ute på stan.

IMG_20150317_174229Jag har använt en av skuggorna från Cliniques lilla palett jag fick nyligen. Ni ser den på bilden bredvid hur paletten ser ut, det är den mittersta guldbruna vid namn Buttered Toast All About Shadows Duo, som jag använt. Jag har dessutom suddat ut i globlinjen med den vita nyansen som också den kommer från Buttered Toast. Ingen kajal men mascara som vanligt.

Håret hade jag alltså fixat, från tråkmellanblont med gröna skiftningar till en snygg ombre som jag blev riktigt nöjd med. Det känns så kort bara nu, lite ojämnt klippt också men skitsamma. Det hinner växa ut en bit till höstens bröllop =)

Vad tycker du om dagens mejk? Gravidglow eller gravidplufsig?

ons-2503-2ons-2503-3

Produktlista

Hud
Foundation: Clinique new BB Cream spf 40
Puder: bareMinerals Ready Powder Foundation
Rouge: Mac Ombre Blush

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Clinique – Aromatics in White All About Shadows 6 Pan Palette – guld och vit skugga
Mascara: Idun Silfr Mascara
Ögonbryn: Kicks Eyebrow shadow

Läppar: Läppbalsam

Attityd: Kände mig fin! Kul att piffa sig lite =)