10 maj, 2024
Okategoriserade

Missunnsamma läsare

Ja, jag menar ju inte er – jag har aldrig fått en elak kommentar nånsin i mina bloggar! Vilket jag är OÄNDLIGT tacksam för! Kanske har jag mest lite mer mogna läsare som uppskattar mitt sätt att skriva.

Nej, de som är missunnsamma är bla Englas läsare. Kan ni förstå hur det måste kännas att få en kommentar som denna:

Postat av: Sandra
Man ser att du kört photoshop eller något i ansiktet, helt onödigt du är ju skitsöt som du är!!

Postat av: Linda
Sandra – om du sett hur E egentligen ser ut (har sett flera bilder de sista dagarna bla. länkar från BK på Stureplan) så kanske du skulle förstå. Hon har bla. en hel del ärr-bildningar. Efter att ha sett dom bilderna och förstått hur mkt som retuscheras här känns bloggen som en stor BLUFF!

Postat av: Engla
Sandra: Haha, nej jag har inte ens Photoshop på denna dator.

Postat av: Pinglan
SANDRA : det är nog bara dålig sminkning

Postat av: Engla
Linda: Jag kan säga till 100% att jag aldrig retucherar mina bilder. Jag vet inte ens hur man gör och även om jag har en dålig dag blir jag inte lyckligare av att retucheras. Min profilbild är retucherad av Nyheter 24 pga dåligt ljus när jag fotades, och jag sa till dem att jag ej gillar att bli retucherad så ny bild ska tas.

Jag har helt enkelt bra och dåliga dagar som alla andra, och puder räddar mig ibland :-)

Jag fattar inte hur någon vågar kritisera någon på det sättet! Det händer faktiskt att jag retuscherar mina bilder, tar bort äckliga finnar tex. Men jag suddar ju inte hela ansiktet och jag visar mig inte gärna utan smink på bloggen. Men skulle ni anse mig vara en bluff för det? Hon verkar ju ta det med jämnmod iaf, antar att hon är van…

Tack alla för att jag slipper nackdelarna med att blogga!

5 tankar på “Missunnsamma läsare

  1. Ja herregud. Det finns folk till allt.
    Jag förstår inte den mentaliteten. tänk tyst i huvudet om man nu måste vara en hater.
    Jag kan glatt och villigt erkänna att en och annan finne fått stryka på foten via photoshop.
    Men då har det varit elaka jävlar.
    Nån liten blemma dör ingen av.

    Jag tycker snarast att det är ganska uppfriskande att folk inte ständigt måste se perfekta ut.

    Men nä, fejk är man inte om man snyggar till ljuset på en bild eller tar bort finnen Elefant-Elof från hakan…
    .-= » Kissens senaste inlägg: Skämmes ta mej fan! =-.

  2. Kissen: Hear hear! Generellt sett verkar det vara mindre haters i sminkjunkie-bloggvärlden, folk antar väl att man sminkar sig ”galet” för att det är skoj =)
    Och det är helt ok att ta bort en finne, men synd att sudda hela ansiktet tycker jag.

  3. Läser också Englas blogg och blir bara förvånad. Har reagerat på dessa elaka kommentarer och förstår inte vad man vinner på det. Däremot verkar det vara som du skriver, Karin, att sminkbloggar inte råkar ut för det på samma sätt. Hm. Undrar vad det beror på.

    Jag tror att de som skriver elaka kommentarer mår sämst själva. Att vara avundsjuk och missunnsam är ingen rolig egenskap.

    Roligast är det väl när man skriver en positiv kommentar?

    Kram till alla snälla människor!

  4. Människor upphör aldrig att förvåna mig även om just ’hat’-kommentarer verkar vara vanliga i bloggvärlden. Jag har haft turen och aldrig fått en endaste elak kommentar men den dagen kommer väl ;-) Men det är lite förvånande att det inte förekommer mer elakheter bland sminkbloggarna- det är ju ofta tjejer som är värst mot varandra av någon anledning. Kanske har ändå elakheterna med själva storleken på bloggen att göra? Mer läsare desto mer chans för en idiot liksom? Det är bara en tanke. Men i all enkelhet tror jag det mest handlar om avundsjuka, även om det låter som en klyscha. Jag kommer aldrig att förstå mig på folk som skriver tarvligheter för tarvligheternas skull. Helt meningslöst i mina ögon. Enbart elakt. Men cred för Englas svar :-)
    .-= » Veronicas senaste inlägg: Nailmail leverans =-.

  5. Nähe? Att folk skriver så där! Jag fattar inte. Eller jag fattar, men att man faktiskt skriver så. Fy! (Och ja, du får absolut använda en av mina bilder från Golden Maharaja inlägget!)
    .-= » Alexlyndras senaste inlägg: Orly Golden Maharaja. =-.

Kommentarer är stängda.