19 april, 2024
Okategoriserade

Kommentar från Aftonbladet

Jag mailade Pernilla Ericsson på Aftonbladet igår, angående att vi alla ansåg bilderna vara manipulerade eller åtminstone utfrätta. Inlägget jag pratar om nu är alltså denna, några inlägg ner. Jag fick svar i morse och jag kan inte direkt påstå att jag är nöjd med svaret. Är ni?

Hej Pernilla!

Kul att du kom med en kommentar på min artikel om krämerna.
Dock undrar jag mer om bilderna, krämen i sig är säkert bra och allt men bilderna känns väldigt fejk. Skulle du kunna bemöta detta i ett mejl eller i en ny kommentar på Vacker & Underbar?

Med vänlig hälsning
Karin

Svaret från Pernilla:

Ja, när tjejerna säger att de ser en förbättring i spegeln så måste de ju uppsåtligt ljuga för oss, eller hur? ;-) Skämt åsido, jag ska berätta hur det gick till:


Bilderna är fotograferade med en månads mellanrum. De har inte retuscherats. Vår skickliga fotograf Sara Ringström har fotograferat dem utomhus, eftersom ljuset i en fotostudio kan ”fräta” ut bilden och sudda bort rynkor och veck. De är fotograferade vid samma tid på dagen, men självklart är det snudd på omöjligt att få till EXAKT samma ljus i bilderna utomhus med en månads mellanrum. Så det kan skilja något. I övrigt är de, som sagt, inte förändrade på något sätt. Målet var att få till riktigt bra jämförelsebilder, och jag hoppas att vi lyckades med det.

Kul med engagemanget och lycka till med bloggen i framtiden!

Bästa hälsningar
Pernilla Ericson

6 tankar på “Kommentar från Aftonbladet

  1. Nja, jag tror fortarande inte på på att bilderna är äkta. Bilderna är så ljusa att man knappt ser konturer på t.ex. näsan, än mindre rynkorna. Jag skulle hellre vilja se studiobilder så att man får se resultatet ordentligt, även om produkten inte fungerade. :)
    [rq=2932,0,blog][/rq]Goodiebag

  2. Nä, jag är fortfarande skeptisk. Om det är, som reportern skrev, så borde de skaffa en ny fotograf faktiskt. Skillnad är ju om man får se t ex närbild av huden under/runt ögat och ansiktet är avslappnat. Samma vinkel och samma ljus. Skulle jag se skillnad då skulle jag bli mer impad.
    [rq=3122,0,blog][/rq]NOTD: China Glaze Admire

  3. Makeuponista: Exakt!
    Veronica: Ja, fotografen verkar riktigt kass. Idiotiskt att ta bilderna utomhus under såna premisser. Sen att de säger att det är skillnad – fine. Men bilderna är inte bra.

  4. Vad sägs om nej? Ni lyckades inte med det, murvelfitta. Avskeda fotografen omgående och anställ Sanna på Purity istället.
    Nej usch så otrvlig jag blir så här på kvällskvisten. Men jag blir så irriterad
    .-= » Elenas senaste inlägg: Mineral foundation =-.

  5. Underbara Elena, du skräder verkligen inte orden och jag bara älskar dig för det :) ”Murvelfitta” kommer jag att garva åt länge!

Kommentarer är stängda.