Jag har börjat en fotokurs i Region Östergötlands regi. Eller fotokurs, snarare gruppterapi med hjälp av kamera och natur. Första träffen var i tisdags, en av septembers varmaste dagar ever kändes det som. Det var jag och 3 pensionärer plus ledaren i 50-årsåldern. Var rätt jobbigt faktiskt, socialt sett. Jag har svårt för att umgås med nya människor och när det blir obekväm tystnad är det riktigt jobbigt.

Nåja, jag har inte fotat så himla mycket med min Canon på sistone och jag var alltför trött för att bry mig om alla inställningar. Hade för hög iso tex och för liten bländare. Blev inte bra alls… Jaja, jag tänker iaf dela med mig av några av bilderna!

fotokurs-1-1fotokurs-1-2fotokurs-1-3fotokurs-1-4fotokurs-1-5

  1. Spännande!
    Jag blev i måndags erbjuden att gå motsvarande kurs i Linköping. Jag hoppas få börja imorgon :-) Fast om du går den får jag ju nästan prestationsångest – du som tar så fina kort!

    • Äsch så duktig är jag inte! Om det är Jana Jörgensen du ska ha så är ”kursen” jättebra. Det är på en rätt låg nivå så känn inte att du ska prestera nåt eller jämföra dig med någon annan!

Comments are closed.