Jag är ute och kör hela dagen idag och kommer därför inte uppdatera förrän ikväll. Så jag tänkte att vi kunde ha en liten frågestund!
Vad undrar du över? Fråga om vad du vill, om mig, tips eller om Nailmail eller vad som helst! :)

Sätt igång!

Okategoriserade
 1. När kom du på idén med nailmail och vad var det som fick dig att starta företaget?

  Favoritnagellacksmärke?

  Jag är förutom smink- och nagellacksgalning väldigt musikintresserad och älskar att lyssna på musik. Vad lyssnar du helst på för musik? Favoritlåt, favoritartist, favoritgenre?

 2. Om du bara fick välja tre nagellack (inte märken alltså, utan tre faktiska lack) som du skulle använda resten av livet, vilka skulle de vara då? Och vilka är dina tre favoriter bland alla grymma beuty bloggar?

 3. visa gärna en bild på din absoluta favvo-sminkning genom tiderna!!
  vilket av alla sminkmärken är din favorit, om du bara får säga ett??

 4. Jag skulle vilja ha tips på ett bra budgetmärke när det gäller smink, om du vet något? Dessutom skulle jag, som nästan bara äger billigt hm-smink, vilja veta om du verkligen tycker att högre pris=bättre kvalitet när det gäller mejkgunk? Samt därtill är jag lite nyfiken på vilken mejkprodukt som du lagt mest pengar på, är det Manly-paletten eller kanske någon dyr foundation?

 5. Jag kom på en sak till jag vill fråga, eller egentligen är det inte en fråga utan mer en önskan ;) . Som du ju så väl känner till så är jag inte alltför intresserad av nagellack men häromdagen såg jag en sådan tuff grej att till och med jag blev nyfiken. Det var en tjej som hade melerat sina naglar, det tyckte jag var grymt snyggt! Kom mitt i diskussionen så jag vet inte alls hur man lyckas med detta, men då du nog har mer koll tänkte jag därför fråga dig om inte du kunde testa att göra något sådant? Om du vill/kan/har lust vill säga, jag skulle iallafall tycka det var roligt att se.

Comments are closed.