labellavernice-oohdatsblue-1

Så var det måndag idag, tycker verkligen inte om måndagar. Men jag försöker vara effektiv och förbereda för veckans inlägg och ser till att veckan börjar bra åtminstone. Dessutom är det ju Blå Måndag idag hos Tove, besök henne för fler fina blå manikyrer idag!

Jag har inte så jättemånga lack kvar att visa er från La Bella Vernice, försöker ju att inte trycka ut dem alla på en gång! Det här lacket, La Bella Vernice – Ooh Dat’s Blue, är helt klart en kandidat för snyggotoppen! Det ingår i kollektionen Winter Blues, tillsammans med When The Stars Go Blue och Crushed Velvet bland annat. En underbar blå nyans med holoskimmer, det är på riktigt så fint. Ingen tydlig regnbåge och ingen sol vid fototillfället, men det lurar där inne helt klart. Måste ta nya bilder på detta i sommar.

Här är det två lager, det var jättelätt att lacka med och få snygga kanter. Helt klart en mycket bra formula!

Det här lacket rekommenderar jag helt klart om du lägger en beställning hos Roni. Du kommer inte bli besviken! Eller vad tycker du? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!

La Bella Vernice – Ooh Dat’s Blue köper du här! 

English: La Bella Vernice – Ooh Dat’s Blue, such a wonderful blue  color with holo! Love this one so much!

labellavernice-oohdatsblue-2labellavernice-oohdatsblue-3labellavernice-oohdatsblue-4labellavernice-oohdatsblue-5labellavernice-oohdatsblue-6

Comments are closed.