Det finns otroligt mycket fåniga grejer där ute på nätet, grejer som mest är till för att roa och underhålla. Denna lilla grej, en läppstämpel, hittade jag på Hey, Dollface. Fast jag kan verkligen inte begripa nyttan av den, kan man vara så lat?

”The Lip Stamp is a great tool for applying lipstick in the perfect shape for you. There are 10 different shapes of stamps to choose from. The kit includes one Lipstamp tool, five playing cards with 10 different lip shapes.

Just pick your favorite Lip Stamp shape, apply your favorite lipstick and stamp on perfect lips!”

$24.95 kostar den iaf här! Any takers?

  1. Låter ju jättekonstigt, borde ta längre tid än med vanligt läppstift om man ska behöva stå och pricka exakt rätt med den där. Jag vet med min tur att jag säkerligen skulle pricka fel åtminstonde fem gånger varje gång.. :)

  2. Set minns jag inte alls. Klart det skulle vara trevligt med någon mer i min ålder men jag mins inte att jag har vantrivst. Det har du nog missuppfattat i så fall. :)

Comments are closed.