19 april, 2024

Svarta tippar

Just nu sitter jag här på jobbet och målar svarta tippar över mina gula Nubarnaglar! Bild kommer ikväll!

Förresten har jag inte hört ett ljud angående jobbet på Kicks som jag sökte. Varför är det så himla svårt att höra av sig till de kandidater som inte är aktuella och säga det direkt?

7 tankar på “Svarta tippar

  1. Verkligen dåligt av dem gällande jobbet. Du kanske skulle ta och ringa dem? Inte ringa och tjata men bara ringa och höra efter, det kan ju faktiskt vara så att det bara är positivt att höra av sig. Då kan det ju hända att de har dig i bakhuvudet när de går igenom ansökningarna. Bara så att du vet så tycker jag att du vore perfekt för det där jobbet på Kicks!

  2. Sofia: Ja, jag får väl göra det. Jag tycker med jag är perfekt, men jag får inte chansen att visa det. :(
    Saintbella: Ja, fast jag håller på IFK Norrköping… Heh… Men ja, jag får ringa dem.

  3. Alltså allvarligt …. naglar som går i svart och gult …. det funkar ju verkligen inte … det är nog INTE den snyggaste kombinationen. Jag tror jag hade valt lila vackra tippar istället;-);-)

    Kramen … o ja … de kunde väl skicka ett mail iaf, det tar så lite tid, jag trodde du skulle få det med ditt kalasfina brev.

    MyyZzs senaste bloggpost: NOTD

  4. Myyzz: hahaha, jag tycker det är rätt tufft ja! Men ni får döma själv ikväll. Jag ville bara göra nåt annorlunda =) Det var liksom inte snyggt med gula naglar allena…
    Och ja, som sagt åtminstone sagt tack för ansökan men tyvärr… =(

Kommentarer är stängda.