smitten-enchantedforest-1

Äntligen fredag!! Wohoo!! Fredag är Holofredag och det tänker jag fira med besked idag! :D Besök Kerstin idag för fler underbara holos!

Idag vill jag visa er ännu en av Smittens skönheter, nämligen Smitten Polish – Enchanted Forest. Det här swatchade jag samtidigt som Bifrost, det är faktiskt detta jag har under Bifrost. Det här lacket är helt klart minst lika vackert, om det inte hamnar på topplistan blir jag väldigt besviken på er! ;-) Det är en skön grön nyans, gör verkligen skäl för namnet! Det har faktiskt lite av ett magiskt skimmer, det går lite mot gult men det är fortfarande tydligt grönt. Kanske kan man kalla den här nyansen mossgrön?

Den holografiska effekten är väldigt tydlig också, gillar verkligen att den är så linjär. Har visat alldeles för många scattered holos på sistone.

Nåja, här är det två lager och som ni ser är bilderna tagna i solen. Lättlackad som fan, lätt att få snygga kanter och bra torktid. Perfekt pigmentering! Älskar Smitten!

Vad tycker du om detta? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!

English: Loving Smitten Polish – Enchanted Forest! Pretty forest green, such a pretty color and perfect holographic!

smitten-enchantedforest-2smitten-enchantedforest-3smitten-enchantedforest-4smitten-enchantedforest-5smitten-enchantedforest-6smitten-enchantedforest-7

  1. Oj så fint, det där är min kopp te! :) Visar också upp ett grönt holo idag, vilket får du se senare (ledtråd, inköpt från Nail Mail. ;-))

  2. Det ser otroligt grönt ut, mer än vad mitt gör för det är lite ljusare och med en droppe blått i sig. Men jag älskar det lacket! Helt underbart och så holografiskt.

  3. Jag har det här själv, egentligen gillar jag ljusare lack på mig själv men detta är magiskt. Ska se om inte Eleka Nahmen hänger med på nästa beställning (det verkar vara ungefär samma färg).

Comments are closed.