chinaglaze-emeraldfitzgerald-1

Varmt välkommen sköna du till veckans Gröna Onsdag! Dags igen att samla gröna manikyrer för en skön dag i det grönas tecken. Om du är med idag kan du lägga till din länk nedan, klick bara på knappen Add Your Link. Om du stöter på problem är det bara att skriva en kommentar så hjälper jag dig.

Försök vara med före 21 =)

Idag vill jag visa er en gammal klassiker som jag haft väldigt länge, nämligen China Glaze – Emerald Fitzgerald. Det här lacket kom i Vintage Vixen hösten 2010, tillsammans med andra fina lack som Bogie, First Class Ticket och Midnight Mission för att nämna några. Emerald Fitzgerald är ett blågrönt lack, slår mer i blått än grönt men det skiftar i grönt också. Emerald = smaragd, som ju är väldigt mörkt grön så det får passera. Fin nyans även om jag kanske tycker det är lite blaha blaha, inte så spännande alltså.

Här är det två lager, lättlackat och lätt att få snygga kanter samt normal torktid. Inte så spännande som sagt men helt ok.

Vad tycker du om detta? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!

Och, är du med idag?

English: China Glaze – Emerald Fitzgerald, a blackish green with some hints of blue. If you want to participate, just add your link below!

chinaglaze-emeraldfitzgerald-2chinaglaze-emeraldfitzgerald-4chinaglaze-emeraldfitzgerald-3chinaglaze-emeraldfitzgerald-5chinaglaze-emeraldfitzgerald-6

[inlinkz_linkup id=376524 mode=1]

  1. Underbart ju! :D Fast nog ser det mer ut som petrol än emerald på min skärm, men det gör inget… superfint är det oavsett! Har inget riktigt grönt lack, bara turkos som stöter mer mot blå. Men när jag får tag på ett så hänger jag på dina gröna onsdagar. :)

    • Ja, det är möjligt. Jag är som vanligt färgblind … :P Turkos är svårt, jag brukar godkänna dem så vill du vara med är du välkommen!

Comments are closed.