20 april, 2024

Dags för Önskevecka igen!

Mina trogna läsare Sanna och Sofia hade lite önskemål (och synpunkter) på min blogg igår! Ett av dem var att de vill ha en önskevecka igen! Nu börjar jag ju jobba igen på tisdag så då har jag ju en perfekt anledning till att sminka mig också!

Så önska på! Vad vill ni se för teman eller färgkombos veckan som kommer?

8 tankar på “Dags för Önskevecka igen!

  1. Tjoho gumman! Oh jag ska klura ut något bra till imorgon. Idag är jag helt väck efter igår. HAha! Kramis!

  2. Jag tycker det är roligt att se hur det blir när man försöker ”härma” en sminkning från en annan beauty-blogg, mest för att se hur olika det kan bli även om man har samma färger beroende på tekniker, underlag & ljus… Så en härm-vecka kanske, där du väljer ut några favoriter från andra bloggare? Eller kanske rentav en Sminkan-vecka (som är min främsta inspirationskälla för ögonsmink)? :)

  3. Nu du Karin, håll i dig! Min önskemejk till önskeveckan är blå och orange. Tänk Fantaburk så förstår du vilka nyanser jag är ute efter. Ser mycket fram emot att få se denna mejk, måste ju erkänna att jag har valt denna färgkombination för att jag tror att det blir svårt att få snyggt. Men vid det här laget har jag ju lärt mig att du kan lyckas med att få de mest udda färgkombinationerna att se helt underbara ut.

  4. Jag tänkte inte ge färgförslag utan istället vill jag se en tolkning av egyptisk stil fast i modern tappning. Alltså tänk Cleopatra.

  5. Rosa!! Mängder av rosa! mitt förslag är en mejk med många rosa nyansser, från allra ljusaste skär till cerise. Du gör så mycket snygga sotningar men jag skulle vilja se den här m,ejken i olika nyansser med skarpa kontraster och skiftningar…. lycka till!!

Kommentarer är stängda.