Jag vet inte hur många av mina läsare som ser på Let´s Dance, men ungefär efter halva programmet brukar det vara ett inslag som från min synvinkel är rätt kul. Nämligen ett prov på en sminkning på en av deltagarna. Exempelvis en blå 80-talssminkning på Linda Lampenius i fredags då temat var 80-tal osv. Sminkösen tycks använda Maybellines produkter, svårt att missa de giftgröna behållarna. Hon använde faktiskt just deras Color Definer som jag skrivit om här på bloggen tidigare som grund för de andra skuggorna!

Tyvärr kan man inte gratis se programmet eller läsa mer om sminkösen på webben, men passa på att titta nästa gång!

  1. Jag såg också programmet. Förstår inte hur hon fick till Color Definer så jämt. Jag har total dissat produkten. Du som även har Shade Stick från MAC kanske skulle kunna göra en jämförelse. Det vore jag intresserad av att läsa om.

    Ha det så bra.

Comments are closed.