25 april, 2024

Holofredag: Maybelline – Lavender Lustre

maybelline-lavenderlustre-1

Äntligen fredag! Gårdagen var den längsta och jobbigaste arbetsdagen på länge, väldigt många stopp och många extra metrar i snön. Beordrade fram ett fyllt badkar tills jag kom hem, skönt att värma upp frusna och stela kroppsdelar.

Men men, fredag var det och det innebär Holofredag hos Kerstin! Besök henne idag så du inte missar några färgsprakande skönheter!

Vad tycker du om detta lack? Rösta här![rate]

Idag tänkte jag visa er ett lack som absolut inte är holografiskt. Finns inget jag avskyr mer än tillverkare som rider på framgångsvågen av en trend och kallar sina lack för holografiska när de överhuvudtaget inte är det. Layla exempelvis är holografiska, tydliga regnbågar som på Visa-kortet och inte för dimmiga. Men det här exemplet, Lavender Lustre från Maybelline är INTE holografiskt, trots att det står på flaskan. Detta är i bästa fall ett skimmerlack, ni ser ju att trots att dessa bilder är tagna i solen syns det inget alls av det sk holografiska.

I övrigt är det väl ett fint lack, ljust lavendellila som går mot grått. Jag har använt två lager här vilket räckte bra utan problem. Det torkade väl hyfsat snabbt också måste jag säga.

Så visst, det är ett fint lack om det hade kommit omärkt så att säga, men nu med de förutsättningar som gavs är jag inte direkt nöjd. Så vad tycker du? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!

English: This is NOT a holographic polish, even if it says so on the bottle. Maybelline Lavender Lustre is sold under false pretenses, I don’t approve!

maybelline-lavenderlustre-2maybelline-lavenderlustre-3maybelline-lavenderlustre-4maybelline-lavenderlustre-5maybelline-lavenderlustre-6

6 tankar på “Holofredag: Maybelline – Lavender Lustre

  1. Man undrar ju faktiskt hur de tänker när de skriver så där? Alla lack är ju inte uppenbart holografiska i flaskan så detta är verkligen vilseledande. Kan tycka att det reflekterar dåligt över företaget som tagit fram kollektionen.
    Tycker lacket var ganska tråkigt dessutom…

  2. Hej!
    Jag vet inte hur mycket du tidigare betygsatt nagellack, men jag skulle bli överlycklig om du kunde göra det!? Tänkte här speciellt på hållbarhet av ett nagellack – fast du kanske inte har på det tillräckligt länge för att kunna avgöra?

    För att kommentera nagellacket så håller jag med det är verkligen inte holografiskt! Undra vad företagets definition av holografiskt är…..

    1. Nej, ofta swatchar jag bara lacken och då är det svårt att uttala sig om hållbarheten, men jag upplever att oftast håller alla lack 2-3 dar på mig. Det beror mer på bas- och topplack än på lacket i sig. Om det inte är metalliskt då, då håller det en halv dag.
      Och ja, hur tänkte de här liksom…

Kommentarer är stängda.