smittenpolish-pinkgoesgoodwithgreen-1

Vad tycker du om detta lack? Rösta här![rate]

Välkommen till veckans Gröna Onsdag! Du är varmt varmt välkommen till denna temadag i de grönas tecken! Ganska lämpligt att just jag har hand om en grön temadag, eftersom jag just idag åker omkring och kör ut ekologiska grönsaker och frukter. Dessutom skriver jag ju om nopoo osv. Oavsett inriktningen på din blogg är det viktigaste just nu om du har grönt på naglarna eller inte! Skriv en kommentar på detta inlägg, oavsett om du deltar via din egen blogg, twitter eller instagram.

Idag vill jag visa er ännu en härlig indie som andas sommar. Smitten Polish – Pink Goes Good With Green som jag fått av Malin (tror jag?), ett lack som passar perfekt såhär när man redan saknar alla blommor i gräset. Kanske inte lika perfekt i vinter eller? Nå, jag har nog bara detta lack från Smitten och det är ett riktigt bra indiemärke. Bra kvalité, bra pensel och inga annat att anmärka på. Jag gillar väl kanske inte etiketten, tycker den är för dominerande även om hjärtat är sött.

Lacket har en grön bas, med glitter i olika former och storlekar i rosa och lila. Otroligt fin kombination av nyanser, tycker det är otroligt fint. Jag har lagt tre lager ovanpå ett lager av Etude House Glitter Peel, samt två lager topplack. Något knöligt trots topplacket, men inte överdrivet mycket så det störde mig. Tyvärr dränktes ju glittret en aning i basen, men syntes rätt bra ändå måste jag säga.

Vad tycker du om detta? Rösta gärna i rutan under första bilden. Jag vet att den är buggig, funkar den inte så skit samma… ;-)

Och viktigare ändå, är du med idag?

smittenpolish-pinkgoesgoodwithgreen-2smittenpolish-pinkgoesgoodwithgreen-smittenpolish-pinkgoesgoodwithgreen-6smittenpolish-pinkgoesgoodwithgreen-5smittenpolish-pinkgoesgoodwithgreen-4smittenpolish-pinkgoesgoodwithgreen-3

  1. Håller med, fin färgkombination, vårigt eller försommaraktigt med ljus grönska. Fint!

    Jag är med i dag, H&M Lady Luck, precis vad mina analyser skulle behöva :-).

  2. Jättefint lack! Alla dessa indie-skönheter gör det svårt att hålla sig från att bara köpa nytt jämt :)
    Jag är med idag med ett fint grönt lack fast inte min snyggaste nail art direkt ;)

  3. Åh, Pink Goes Good With Green är en av mina lemmings! Så fint! Jag är med på IG med Zoya Frida i en nailart, det är taggat #grönonsdag.

Comments are closed.