25 april, 2024

Holofredag: Dance Legend – High Voltage

dancelegend-highvoltage-1

Sitter här i soffan med huvudvärk och svullna ögon. Jag fick ett paket igår som gjorde mig väldigt ledsen, inte så att det var inslaget bajs direkt men det fick mig att känna hur lite omtyckt jag är i den presentgruppen. Ja, jag tycker synd om mig själv och ja det är oerhört barnsligt! Men jag blev besviken på hur lite omtanke som lagts i paketet och även ledsen över att jag ens känner så här.

Tänk att man aldrig kan få slippa känna sig utanför och ledsen.

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Men idag är det holofredag hos Kerstin och den ynka gnutta sol som tittade över hustaken imorse fick lysa upp vackra Dance Legend – High Voltage. High Voltage fick jag av en tjej jag lärt känna på Instagram, Ashley. En helt galen tjej som skriver långa uppsatser bland mina kommentarer, så roligt! Hon skickade åtminstone ett paket med omtanke tidigare i höstas.

High Voltage alltså, en riktigt fin ljusblå nyans med underbara vackra regnbågar! Synd att mina naglar är så fula bara just nu! Dance Legend har en ganska tjock formula men ändå hanterbar på något konstigt sätt även om jag visst kladdade på nagelbanden lite. Här har jag använt 2 lager dock, jag tyckte att penseldragen syntes lite för mycket. Men det torkade snabbt och som ni ser – även i dagsljus utan direkt sol syns regnbågarna mycket!

Ni kommer naturligtvis få se dessa lack igen i sommar, det är de värda!

Vad tycker du om detta? Gillar du det? Rösta ovan och säg vad du tycker!

dancelegend-highvoltage-3dancelegend-highvoltage-4dancelegend-highvoltage-5dancelegend-highvoltage-2dancelegend-highvoltage-6

8 tankar på “Holofredag: Dance Legend – High Voltage

  1. Riktigt fint lack som garanterat kan få en att däcka av i solljus, hoppas verkligen på fina sommarbilder sen med. :)

  2. Så jäkla snyggt!
    Mina naglar är katastrof nu, dom hatar vintern för dom är jätte torra & knäcks så ska fila ner dom nu

Kommentarer är stängda.