26 april, 2024

Margaretas rengöringsmjölk

Som ni minns att jag skrev tidigare tålde jag inte Aknekrämen från Örtblomman. Jag skrev till dem och fick därför en kompensation i form av Margaretas rengöringsmjölk. Så här står det om den på ortblomman.com:

”Ansiktet samlar under dagen på sig smuts och orenheter från avgaser, pollen och damm. Från vår egen kropp i form av döda celler och hudfett. Och kanske även från smink.
Vår RENGÖRINGS-MJÖLK tar skonsamt bort smink och smuts med naturligt tvättaktivt ämne (godkänt av Naturskyddsföreningen) och med fettlösande och renande eteriska oljor: citron, lavendel och bergamott.
Rengörings-mjölken är mycket dryg och lätt att använda:
Smörj in, låt sitta kvar en halv minut och skölj med ljummet vatten.

Innehåller:
Vatten, Betain (vegetabiliskt tvättaktivt ämne), Ricinolja, Vegetabiliskt emulgeringsmedel, Konserveringsmedel samt de eteriska oljorna: Citron-, Lavendel- & Bergamott-olja

Nu kommer jag inte prova den förrän tidigast lördag, har packat ner nästan allt smink och krämer inför flytten. Vilket i sig skapat två problem. Dels har jag ett infomöte på torsdag och har inga skor att gå dit i mer än slitna gympadojjor, dels kommer vi inte ha tillgång till internet förrän den 8:e. Så har ni otur kommer det dröja mellan inläggen! Men problem är till för att lösas, eller hur?

4 tankar på “Margaretas rengöringsmjölk

  1. Hej! Gud jag hade helt missat att du hade ny adress, tur jag hittade dig igen. =) Du är nominerad på min sida.

  2. Nej vad tråkigt! Då MÅSTE du ju kanske tyvärr köpa ett par nya fina skor ;).. Lycka till med flytt och jobb!

  3. Emmy: Va bra!! Välkommen tillbaka!!
    Piraya: I wish! Jag får väl packa upp lådan igen, suck…
    HMS: Mmm, det löser sig =) Anders har ju möjlighet att surfa via Univbib.

Kommentarer är stängda.