picturepolish-peacock-1

Välkommen till Grön Onsdag! Jag hoppas du är med idag! Lägg till din bild via Add Link nedan, behöver du hjälp kan du skriva en kommentar. Jag gör en sammanfattning runt 21 ikväll som vanligt.

Vad tycker du om detta lack? Rösta här![rate]

Idag vill jag visa er ett lack som återigen inte får komma till sin fulla rätt på mina bilder – tyvärr. Ett lack som dessutom är mycket snyggare i flaskan, piCture pOlish – Peacock. Här har jag lagt det ovanpå Claudia 804, litegrann för att få det testat nångång. Bad idea, jag borde ha sparat det till våren och visat det då istället. Men nu är arkivet faktiskt nästan tomt och då fick det bli en nödlösning i väntan på ljus och nya swatcher.

Ett lager alltså, men grundfärgen är mer tealblå än tealgrön. Strunt samma, det är rätt fint ändå även om det som sagt är vackrare i flaskan. Jag gillar lack med kontrasterande glitter, så detta borde vara en större favorit. Tror som vanligt att mina bilder får mig att reta mig mer än se det fina med dem.

Men vad tycker du? Rösta ovan och lämna en kommentar vetja!

Och är du med idag får du inte missa att lägga till din länk!

picturepolish-peacock-2picturepolish-peacock-3picturepolish-peacock-4picturepolish-peacock-5picturepolish-peacock-6

[inlinkz_linkup id=358821 mode=1 pageSize=700]

  1. Det GÅR inte att fota det där. Har också försökt men det gick åt skogen. Väldigt fint men jag håller med om att det är finare i flaskan. Tycker ändå att du fick till fina bilder. :)

  2. Jag tycker du lyckades ypperligt! Man ser skimret och jag blir ännu mer sugen på denna. :-)
    Jag har planer på att vara med, får se om jag hinner. ;-)

Comments are closed.