nfuoh-558-1

Måndag igen då, men idag är det ju också dagen före julafton. För de som jobbar i handeln – Malin och Emelie, jag tittar på er! <3 – måste det vara en riktig pärs. Jag hoppas det gått bra för er idag!

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

För oss som inte behöver jobba idag kanske det blir stressigt ändå, jag ska ner på stan och köpa en liten present till Anders. Men annars är nog det mesta klart för dagen, måste hinna blogga lite inför imorgon och onsdag bara. Men under tiden kan du väl besöka Tove och hennes Blå Måndag?

Idag vill jag visa er NfuOh 558, ett härligt mörkblått krämlack som är fabulöst som sjutton – men kanske ännu snyggare med Ringer över! Färgen är väldigt blå, kornblå kanske tom? Formulan är inte ren kräm utan det är lite jelly över den. Här har jag använt 3 lager och det var lättlackat, kanterna blev så där fina på egen hand.

Jag älskar lack som det här, NfuOh har massor med underbara nyanser på 500-serien som är sååå värda att spana in. De är pigmenterade, vackra, klara och otroligt lättlackade.

Vad tycker du om detta? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!

nfuoh-558-3nfuoh-558-4nfuoh-558-2nfuoh-558-5nfuoh-558-6